FemmeFunn - Klio - Kloppende duo vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

BatterijenOplaadbaar (Oplader meegeleverd)
Kleurblauw, paars
Materiaalsilicone, ABS
Lengte21,3 cm
Diameter3,3 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk FemmeFunn
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Tarzan vibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Dolphin vibrators   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 663546906344 (Kleur: Blauw)
663546906351 (Kleur: Paars)
Artikelnummer V034532 (Kleur: Blauw)
V034533 (Kleur: Paars)

Productomschrijving

Klio is de uiterst duurzame, maar flexibele drievoudige duo vibrator van FemmeFunn die gemaakt is om de passen bij elk lichaam.
 
Klio heeft 5 klop snelheden in het midden van de schacht en 10 vibratie standen in de kop voor interne stimulatie. De clitorisstimulator heeft 3 spannende klop snelheden. Zo biedt Klio je driedubbele actie die je versteld zal doen staan. Gebruik de verschillende standen apart of allemaal tegelijk  - de opties zijn eindeloos!
 
De inbrengbare gebogen top heeft de vorm van een vinger en heeft een inbrengbare lengte van ruim 12 centimeter, waardoor het de perfecte A-spot en G-spot vibrator is. Het ergonomisch handvat met de grote ring zorgt ervoor dat je Klio gemakkelijk kunt vasthouden en sturen.
 
Klio is gemaakt van FemmeFunn’s kenmerkende Softfeel™ silicone, wat betekent dat het superzacht aanvoelt. Klio is waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde magnetische USB lader.
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten