Aria - Smokin' AF - G-spot vibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen2x AAA
Kleuroranje
Materiaalsilcone, ABS
Lengte15,2 cm
Diameter3,8 cm
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
MultispeedJa
Merk Blush Aria
Categorieën Sextoys   Vibrators   G-spot vibrators   Nieuwe sextoys   Nieuwe producten   Sextoys voor haar   Waterdichte vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 819835028710
Artikelnummer V034802

Productomschrijving

Maak kennis met de Aria® Smokin’ AF. Deze vibrator van Blush heeft 10 diepe en een krachtige vibrerende functies, inclusief 5 constante snelheden en 5 unieke patronen met behulp van de Rumble Tech™ motor.

De Smokin’ AF werkt op 2 AAA-batterijen die niet zijn inbegrepen. Smokin’ AF is waterdicht volgens IPX7, dus perfect voor bad- en douchegebruik en gemakkelijk schoon te maken. Smokin’ A(s) F(uck) is uitgerust met een krachtig motor en heeft heerlijke rondingen naar de top toe, perfect voor G-spot stimulatie en extra sensaties.

De vibrator heeft ook een gemakkelijk te hanteren ringvormig handvat voor handige navigatie en comfort. Deze Aria vibrator uit de Blush collectie is Ultrasilk® glad en gemaakt van lichaamsveilige Puria™ platinumbewerkt silicone, vrij van ftalaten, paraffines, latex en geurstoffen. Omarm de kracht van Aria® en geniet!
 
Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten