3 tips & producten voor het uitstellen van het orgasme bij mannen

orgasme mannen

Orgasme uitstellen en langer genieten

Er zijn maar weinig mannen die zoeken naar hulp bij een te vroege zaadlozing. Dit komt vaak door het taboe wat erop rust, het is immers niet populair om het probleem van vroegtijdig klaar komen te bespreken of te onderzoek. In het verleden waren er ook weinig manieren en methodes om voortijdige orgasmes. Tegenwoordig is een orgasme uitstellen dankzij onderzoek en hulpmiddelen gelukkig iets makkelijker geworden.

In dit artikel geven we je een aantal tips en tricks het orgasme uitstellen. Hiermee kun je hopelijk langer genieten van een vrijpartij.

1. Stop-startmethode

Dit is een vrij beruchte methode waarmee je kan leren om een orgasme uit te stellen. Hierbij leert de man om een hele hoge mate van opwinding te ervaren maar dit allemaal zonder een orgasme te krijgen. Hiermee zorgt de man ervoor dat lichaam en geest zich comfortabel voelen in een staat van verhoogde opwinding. Ook leert de man hiermee herkennen wanneer het begin van het orgasme eraan komt. Hierbij wordt de penis gestimuleerd totdat de man een orgasme aan voelt komen. Dan wordt hiermee gestopt voor ongeveer 20 tot 30 seconden en daarna wordt de stimulatie weer hervat. Hiermee wordt het orgasme uitgesteld en kan er langer genoten worden van de seks.

2. Knijpoefening

De knijpoefening gaat als volgt: op het moment dat de man een orgasme voelt aankomen knijpt hij in de stijve penis. Dat zorgt ervoor dat het bloed uit de eikel en de penis verdwijnt. Het bloed wordt dus weggeduwd. Door deze handeling wordt de penis slap en verdwijnt ook direct de aandrang om klaar te komen. Het beste is om net onder de eikel, aan de onder- en bovenkant te knijpen en druk uit te oefenen.

3. Bekkenbodem ontspannen

De bekkenbodem speelt een hele grote rol bij het orgasme en de opwinding van de man. Als de bekkenbodem wordt aangespannen neemt de opwinding toe. Dit geldt zowel bij mannen als bij vrouwen. Als de bekkenbodemspieren te gespannen zijn, dit is bijvoorbeeld bij te veel stress, dan kan dit leiden tot overprikkeling. En overprikkeling kan ervoor zorgen dat de man te snel zijn orgasme bereikt. Als er heel fanatiek geprobeerd wordt om het orgasme uit te stellen leidt dit over het algemeen tot extra spierspanning in de bekkenbodem. Ook leidt dit meestal juist tot een te snelle zaadlozing. De fysiotherapeut kan helpen om deze spieren meer te ontspannen en leren om deze bewust te ontspannen.

Natuurlijk zijn er ook veel verschillende middelen die kunnen helpen om een orgasme langer uit te stellen. Er zijn veel producten op de markt die er speciaal op gericht zijn om zaadlozingen uit te stellen. Deze producten zorgen ervoor dat de penis minder gevoelig is en dat het langer duurt voordat de man klaarkomt. De meeste van deze middelen hebben een licht verdovende werking waardoor ze een prima functie hebben om een zaadlozing uit te stellen.

1. Condooms

Wat bijvoorbeeld kan helpen is meerdere condooms over elkaar dragen. Dit klinkt misschien een beetje gek maar dit is zeker iets wat goed kan helpen bij het uitstellen van het orgasme. Door meerdere condooms over elkaar heen te dragen is de penis minder gevoelig en dit helpt bij het uitstellen. Wil je toch klaarkomen? Dan kan je de condooms gewoon verwijderen van de penis.

Ook zijn er condooms ontwikkeld die speciaal gemaakt zijn om de zaadlozing uit te stellen. Hier zit een speciaal glijmiddel in de top van het condoom. Dit glijmiddel zorgt ervoor dat het orgasme wordt uitgesteld. Ook zorgt dit voor een verlening van de seksuele opwinding en daardoor is de seks ook langer.

2. Spray

Ook zijn er speciale sprays op de markt die ervoor zorgen dat het hoogtepunt uitgesteld kan worden. In deze sprays worden een aantal ingrediënten gecombineerd wat ervoor zorgt dat de man later klaarkomt. Deze ingrediënten zijn bijvoorbeeld: looizuur, eikenbast extract en panthenol. Dit geeft een kalmerend effect en verminderde gevoeligheid van de penis. Maar tegelijkertijd is er niet minder sensatie voor de man. De spray zorgt eigenlijk voor een beschermlaag om de penis. Hierdoor wordt overmatige gevoeligheid minder maar wordt de penis niet verdoofd. De spray gebruik je als volgt: 1 spray is voldoende voor een toepassing. Het kan tussendoor nogmaals worden opgedaan maar dit verschilt per penis en gevoeligheid of dit nodig is. Het product moet een aantal minuten intrekken in de penis en hoeft niet afgeveegd te worden voordat de geslachtsgemeenschap begint. Deze spray kan met of zonder condoom gebruikt worden.

3. Gel

Ook zijn er speciale gels op de markt waarmee een orgasme uitgesteld kan worden. Deze gel wordt op de kop van de penis gesmeerd en zorgt daar voor een verdovend gevoel. Dit zorgt ervoor dat het allemaal minder gevoelig wordt en dat het orgasme uitgesteld wordt. Het moet even intrekken voordat de geslachtsgemeenschap plaatsvindt en hoeft er voordat dit begint niet afgeveegd te worden.

4. Penisring (cockring)

Deze ring zorgt ervoor dat de erectie steviger wordt en dat deze langer aanhoudt. Vooral mannen die wat ouder worden merken dat de erectie vaak wat minder stevig is dan ‘vroeger’. Dan is een penisring een hele goede oplossing. Daarnaast is een penisring ook een heel leuk speeltje om samen met je partner te gebruiken. Er zit vaak een trillend gedeelte op wat de vagina van de vrouw weer extra kan stimuleren. De cockring gebruik je als volgt: de ring gaat om een slappe of half slappe penis. Als de penis dan stijf wordt zit de penisring er strak omheen en daardoor kan het bloed de penis moeilijk verlaten. Dit zorgt er dus voor dat de penis steviger wordt en dat de erectie langer aanhoudt dan wanneer je geen cockring zou dragen. Tijdens de penetratie kan de cockring blijven zitten zodat de penis ook langer stijf blijft tijdens de geslachtsgemeenschap. En als er voor een penisring gekozen wordt met een trillend gedeelte erop zorgt dit ook voor extra stimulatie bij de vrouw.

Weekaanbieding (tot 05/05)
Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc