Condooms

Condooms

Condooms zijn één van de meest gebruikte voorbehoedsmiddelen ter wereld. Condooms zijn gemaakt van rubber en voorzien van glijmiddel, waardoor condooms eenvoudig over de penis te plaatsen zijn. Condooms zijn de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld, zo is het condoom steeds dunner geworden waardoor je met een condoom nog steeds optimaal kunt genieten van de seks. Ook zijn er steeds meer soorten condooms te koop waardoor de seks nog lekkerder wordt, denk aan condooms met extra stimulatie voor de vagina en condooms met orgasmevertragende verwerking! Bij het kopen van condooms profiteer je in veel gevallen van een groot prijsverschil met de drogisterijen, een andere veel gehoorde reden voor het online bestellen van condooms is de anonieme en de discrete verzending van de condooms. Condooms zijn er in allerlei maten en soorten, op deze pagina vind je een groot aantal mogelijkheden. Op Seksspeeltjes XL vergelijk je bovendien eenvoudig het aanbod van meerdere webwinkels die discreet de condooms verzenden!

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Condooms

Hulp nodig bij het kopen van condooms?

Er zijn tientallen soorten condooms te koop. Denk aan condooms met smaken, texturen, speciale glijmiddelen en bijvoorbeeld extra groot of juist voor de iets kleinere penis. We snappen dat je daarom wellicht wat hulp kunt gebruiken bij het maken van een keuze tussen de verschillende condooms. Op deze pagina vind je onderaan een ruime keuzehulp en beantwoorden we veel gestelde vragen over dit product.

Condooms kopen? Bekijk ook eens de meest gestelde vragen

Een condoom wordt gebruikt om zowel zwangerschappen als mogelijke SOA’s te voorkomen. Het is dan ook van belang om het condoom juist te gebruiken. We helpen je graag op weg met enkele stappen:

  1. Scheur de verpakking met beleid open. Ieder bekend condoom merk heeft de verpakking voorzien van een handig kartelrandje. Probeer de verpakking via dit randje rustig open te scheuren zodat het condoom niet beschadigt.
  2. Bekijk vervolgens wat de goede kant is van het condoom en houdt het topje(reservoir) vast tussen je duim en wijsvinger. Knijp het reservoir goed dicht, want hier mag geen lucht in zitten.
  3. Blijf het reservoir in knijpen en plaats het condoom op de bovenkant van de stijve penis, rol vervolgens het condoom zo ver mogelijk uit. Het condoom is nu klaar voor penetratie.
  4. Na het klaarkomen verwijder je het condoom uit de vagina of anus, vervolgens rol je het condoom rustig af. Gooi het condoom vervolgens weg in de prullenbak. Spoel het condoom niet door het toilet, het riool kan hierdoor gaan verstoppen!

Het populairste merk condooms is wereldwijd natuurlijk Durex. De condooms staan bekend als zeer betrouwbaar, ook is het merk zeer innovatief met vele soorten condooms. Andere veel verkocht online merken zijn: Billy Boy, Glyde, Mates, Mysize, Pasante en Wingman! Ook hebben veel condoom webwinkels een eigen huismerk.

Condooms zijn te koop in allerlei soorten verpakkingen. De meest verkochte condooms van Durex bevatten 12 stuks en kosten gemiddeld tussen de 8 en 12 euro. Verder is de prijs afhankelijk van hoeveelheid, merk en type. Speciale condooms met ribbeltjes, smaakjes of tintelend glijmiddel zijn namelijk prijziger dan de reguliere condooms.

Er zijn allerlei soorten condooms te koop. We kennen natuurlijk allemaal de reguliere en extra safe condooms. Wil je de seks nog spannender maken? Kies dan voor speciale condooms met ribbeltjes en nopjes. Ook de condooms met speciaal glijmiddel die bijvoorbeeld extra gevoel geven of de orgasmes van de man vertragen zijn erg populair.

Liever een fijne geur tijdens de seks? En een nog betere smaak tijdens orale seks? Dan kunnen de condooms met smaakjes uitkomst bieden. Denk aan aardbei en blauwe bessen!

Een condoom is bij zorgvuldig en juist gebruik één van de meest betrouwbare voorbehoedsmiddelen. Uit onderzoek is gebleken dat er jaarlijks 2 tot 5 procent van de vrouwen die tijdens het vrouwen condooms gebruiken, alsnog zwanger raken. Dit kan bijvoorbeeld door het condoom dat scheurt tijdens de seks, het verkeerd openen van de verpakking en condooms gebruiken die over de houdbaarheidsdatum heen zijn. De kans op een SOA is zelfs nog kleiner wanneer je kiest voor seks met condoom.

De laatste jaren is de verkoop van XL condooms flink toegenomen, terwijl de penismaat hetzelfde is gebleven. Een veelgemaakte denkfout, is het feit dat een XL condoom iets te maken heeft met de lengte van de penis, dit is namelijk niet het geval. Een XL condoom heeft namelijk te maken met de omtrek van de penis. Heb jij bij een normaal condoom een knellend gevoel? En gaat deze (zeer) moeilijk om de penis heen? Dan is een XL condoom een goede oplossing. Houd er wel rekening mee dat het condoom altijd strak genoeg om de penis moet zitten tijdens het vrijen, anders kan deze afglijden.