Anaal vibrator

Een anaal vibrator is zoals de naam al doet vermoeden speciaal gemaakt voor anaal gebruik. Deze vibrators zijn vaak iets kleiner dan een normale en hebben een smallere top. Hierdoor zijn ze makkelijker in te brengen. Een vibrator is tegenwoordig echt geen speeltje meer alleen voor de vrouw. Bij een man en een vrouw zijn de anus en het omringende gebied hele gevoelige plekken van het lichaam. De huid hier is een stuk dunner en er komen hier veel zenuwen uit de erogene zone samen. Het stimuleren van dit gebied kan dan ook heel erg prettig zijn. Door middel van stimulatie kun je als man of vrouw heftige orgasmes krijgen. Op Seksspeeltjes XL vergelijk je eenvoudig het complete aanbod met anaal vibrators!

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Verschillende soorten anaal vibrators

Er is een enorm uitgebreide collectie van anale vibrators te koop. Deze speeltjes komen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten. Er zijn vibrators te koop in de vorm van een penis of een plug. Deze lijken op eerste gezicht heel erg op een dildo of een buttplug. Maar er zijn bijvoorbeeld ook vibrators met kralen die dicht op elkaar geplaatst zijn. Hieronder lees je over de meest voorkomende anale vibrators.

Voor hem

Er zijn natuurlijk allerlei soorten en maten te koop maar er kan ook onderscheid gemaakt worden tussen vibrators voor de man of voor de vrouw. Natuurlijk zijn er ook modellen die voor beide geschikt zijn maar er zijn ook zeker modellen met specifieke functies voor de man of voor de vrouw. Een goed voorbeeld hiervan is de prostaat vibrator. Deze anale vibrator is speciaal ontwikkeld voor de stimulans van de prostaat van de man. De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd. De prostaat ligt ongeveer 5 cm diep in de binnenkant van de anus. Deze plek voelt wat dikker aan en is ongeveer net zo groot als een walnoot. Het masseren van deze plek kan tot ongekende orgasmes leiden als dit goed wordt gedaan.

Prostaatmassage

Een prostaatmassage is natuurlijk heel erg lekker maar het kan ook nog eens heel erg gezond zijn. Door de prostaat te masseren wordt het prostaatvocht aangeraakt. Dit wordt daarna met de spermacellen vermengt. Als de prostaat wordt aangeraakt, wordt dit vocht vrijgegeven. Als de spermavloeistof niet regelmatig geleegd wordt gaan hier zich bacteriën ophopen. Maar door dit regelmatig te legen wordt ook de kans op prostaatkanker verlaagt.

Voor haar

De meeste anale vibrators op de markt zijn ook voor de vrouw te gebruiken. Je hebt natuurlijk de G- en P- spot vibrators. Deze kunnen de meest gevoelige plekjes van de man en de vrouw gemakkelijk vinden. Maar er zijn ook anale vibrators gemaakt waarbij echt rekening wordt gehouden met de vrouw. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor dubbele penetratie en stimulatie van de clitoris. De Tarzan Vibrator Raving Rabbit is hier een goed voorbeeld van. En voor vrouwen die vaginisme hebben kan een anale vibrator echt een uitkomst zijn.

Voor het eerst aan de slag

Als je als man voor het eerst aan de slag wilt met een anaal vibrator is het verstandig om te kiezen voor een vibrator met een kleine diameter. De zwart gebogen prostaat masseur is hier een heel goed voorbeeld van. De gebogen punt van de prostaat stimulator is perfect geschikt voor het stimuleren en masseren van de prostaat.
Mochten jij en je partner nou beide nieuwsgierig geworden zijn. Dan is het misschien leuk om een speeltje aan te schaffen waar jullie beide wat aan hebben. De Power Beads van Anal Fantasy zijn hiervoor wel heel erg geschikt. Door de verschillende groottes van de balletjes kunnen jullie gemakkelijk wennen aan een anaal speeltje. De trillingen van de balletjes laten ook de anus nog meer ontspannen waardoor het ook leuk is om dit tijdens het voorspel erbij te betrekken.

Het meer ervaren werk

Ben je al wat meer ervaren met het gebruik van anale speeltjes? Er zijn ook vibrators te koop met een handvat aan de onderkant. Hiermee krijg je meer controle over het speeltje maar kun je er ook zelf voor kiezen om de vibrator steviger heen en weer te bewegen.

De meest gestelde vragen over anaal vibrators

De anus wordt niet uit zichzelf vochtig. Het is dus heel erg aan te raden om de anus eerst goed vochtig te maken met glijmiddel. Koop hierbij wel een glijmiddel wat geschikt is voor dit speeltje. Dit glijmiddel kan je op het speeltje aanbrengen maar ook direct op de anus. Hierna is het heel erg belangrijk dat het lichaam ontspannen is voordat je aan de slag gaat. Je kunt de trilfunctie van te voren aan zetten of pas als het speeltje echt in de anus zit.

Er zijn dus veel verschillende anaal vibrators te koop die allemaal een andere functie hebben. En er zijn modellen te koop speciaal voor de man en speciaal voor de vrouw. Maar hoe kan jij nou de perfecte vibrator kiezen? Als het je eerste ervaring is met een anaal speeltje is het goed om bescheiden te beginnen. Er zijn dunne anale vibrators te koop voor beginners. Mocht je al wat meer ervaring hebben met anaal speelgoed dan kan je bijvoorbeeld een model kopen met noppen erop. En er zijn ook modellen te koop met oplopende diameter. Zo kun je zelf experimenteren wat fijn is voor jou.

Voor de vrouw is bijna elke anale vibrator wel geschikt. Maar er zijn speciale op de markt die zorgen voor dubbele penetratie. Hierbij wordt ook nog de clitoris gestimuleerd.

De prostaat wordt ook wel de mannelijk G-spot genoemd. Met een anale vibrator die speciaal is gemaakt voor mannen wordt de prostaat gestimuleerd. Dit is heel erg prettig en zorgt voor ongekende orgasmes. Daarnaast zijn er ook anale vibrators te koop de het perineum kunnen prikkelen. Dit is het gebied tussen de scrotum en de anus.