Wand vibrator

Wand Vibrator

Met een wand vibrator haal je een multifunctioneel massageapparaat binnen die momenteel razend populair is onder vrouwen, je kunt op dit moment zelfs over een ware trend spreken! Een wand vibrator wordt ook wel wand massager of magic wand genoemd. De naam wand stamt af van het Engelse woord toverstok, dit is veelzeggend over de wand vibrator! Zoals gezegd kun je met een wand vibrator het hele lichaam masseren. Door de zachte kop van het apparaat voelt het op iedere plek van het lichaam plezierig aan. Veel gebruikte plekken om te masseren en stimuleren met een wand vibrator zijn dan ook de rug, tepels, borsten, eikel, penis en clitoris. De wand vibrator is dus niet alleen voor vrouwen, maar kan ook prima worden gebruikt in het voorspel. Wat is er immers nu lekkerder dan een heerlijke massage? Ideaal voor het opvoeren van de spanning! Let op: Wand vibrators zijn niet gemaakt om te penetreren, hiervoor kun je wel speciale attachments(koppen) voor kopen, deze sluit je aan op de vibrator waardoor deze ineens voor nog meer toepassingen inzetbaar is! Bij het kopen van een wand vibrator heb je de keuze uit diverse modellen, van groot tot klein. Op deze pagina van Seksspeeltjes XL vergelijk je direct de wand massagers van meer dan 5 webwinkels. Ook geven we je onderaan de pagina graag meer informatie over de verschillende modellen en keuzes die je kunt maken.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Wand vibrator

Een wand vibrator kopen? Wij helpen je graag verder.

Wist je dat er veel verschil zit in de wand vibrators? Er zijn kleine, grote, compacte, oplaadbare etc. varianten op dit model van de vibrator. Uiteraard vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn in deze handige keuzehulp! Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Soorten wand vibrators

Wand vibrators hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: ze zijn gemaakt om te masseren. Het verschil in de modellen zit hem dan ook niet zozeer in de functies, het verschil zit hem vooral in de praktische zaken zoals: formaat, waterproof, oplaadbaar etc. We vertellen je graag in het kort over de verschillende modellen en mogelijkheden.

Het standaard model

Hitachi Magic Wand heeft deze vibrator eigenlijk ooit groot gemaakt en is misschien nog steeds wel de populairste soort wand vibrator. Vandaag de dag zijn er op deze vibrator nog meerdere varianten verkrijgbaar en dit wordt dan ook gezien als het standaard model. Dit model lijkt eigenlijk een beetje op een microfoon, door de ronde grote kop en het snoer aan de vibrator.

Draadloze modellen

Veel vibrators zijn draadloos, dit is echter lang niet altijd het geval bij de wand vibrators.  We kunnen het ons goed voorstellen dat je liever draadloos de machine gebruikt voor meer gemak. Kies dan ook voor een speciaal draadloos model, vaak kun je deze herkennen aan de productnamen die ‘draadloos’ bevatten.

Verwarmende wand vibrators

Wil je nog meer comfort van de wand massager? Dan kan je ook voor de speciale verwarmende modellen gaan! Dit kan bijvoorbeeld extra aangenaam zijn bij massages, maar ook voor extra spanning/plezier zorgen als je ervoor kiest om de clitoris te masseren met de wand vibrator.

Pocket/Mini wand vibrators

De reguliere wand vibrators zijn vrij groot, het kan daarom een goede keuze zijn om voor het pocket model van deze vibrator te gaan. Deze worden ook wel pocket of mini vibrator genoemd en zijn vaak kleiner dan 20 centimeter lang, maar hebben vaak wel dezelfde masserende kracht!