Tenga

Tenga

Tenga is een bekend merk dat hele mooie design masturbators voor mannen maakt. Het merk heeft een leuk, vernieuwend en uitgebreid assortiment met betaalbare seksspeeltjes voor mannen. Het Japanse merk is in 2005 begonnen met het maken van seksspeeltjes. De naam is gekozen om een ordinair imago tegen te gaan, de naam van het merk klinkt namelijk niet als een merk voor seksspeeltjes. Maar de seksspeeltjes van Tenga zijn dan ook niet te vergelijken met de gemiddelde seksspeeltjes die verkrijgbaar zijn voor mannen! De producten hebben een uniek en stijlvol uiterlijk en zien er in eerste instantie niet uit als speelgoed voor mannen. Dit is zo gedaan omdat dit inspeelt op de behoeften van de moderne man. Zo hoeven ze zich geen zorgen te maken of alles wel goed is opgeborgen als er bezoek langskomt.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Tenga

Een Tenga kopen? Wij helpen je graag met wat tips.

Een Tenga kopen? We geven je graag meer informatie over de verschillende Tenga modellen, welke functies ze hebben en wat de plus- en minpunten van ieder model zijn. Naast deze informatie beantwoorden we ook de meest gestelde vragen over Tenga producten.

Wat kun je met een Tenga product?

Het merk heeft verschillende soorten erotisch speelgoed op de markt gebracht. Deze producten zijn ervoor bedoeld om het masturberen opwindender en leuker te maken. Deze producten zijn zo ontworpen dat ze de penis tot perfectie stimuleren. Dit is anders dan andere speeltjes. Die zijn er namelijk zoveel mogelijk op gericht om het gevoel van geslachtsgemeenschap of een vagina na te boosten. De speeltjes van Tenga zijn ontworpen met fijne ribbels en stimulerende patronen. Dit verzorgt de penis van stimulans. Er zijn producten die de penis vacuümzuigen maar er zijn ook speeltjes te koop waarbij de zuigkracht nog zelf te regelen is. Zo is er voor ieder wat wils en ook voor elk budget is er wel wat verkrijgbaar. Ook omdat Tenga producten fijn geprijsd zijn is het een erg geliefd merk bij mannen.

Soorten Tenga producten

Er zijn dus veel verschillende soorten Tenga producten verkrijgbaar. Hieronder benoemen we soorten Tenga producten die te koop zijn. Ook benoemen we direct de eigenschappen per soort. Hierdoor kan jij de beste keuze maken over welk Tenga product het beste aansluit bij wat je zoekt.

Tenga egg

  • In elk ei zit een masturbator verstopt;
  • Is geschikt voor alle mogelijke penislengten;
  • Beweegt flexibel mee tijdens het masturberen.

Dit ei ziet er in eerste instantie helemaal niet uit als een seksspeeltje. Maar het uiterlijk is erg misleidend want in elk ei zit een masturbator verstopt. Doordat het materiaal erg flexibel is kan je dit ei tijdens het masturberen gemakkelijk over de hele penis trekken. Doordat het zo flexibel is, is dit ei geschikt voor alle mogelijke lengtes. Dit ei beweegt mee met al jouw handelingen.
Door de intern aangebrachte structuur wordt de penis ook nog voorzien van allemaal extra prikkels. Er zijn 12 verschillende soorten eitjes beschikbaar van Tenga. Elk soort heeft een eigen naam, structuur en kleur. Er staan tekeningen op de buitenkant en daaraan kan je zien hoe de structuur van het eitje is. Bij de Tenga Wavy staan er bijvoorbeeld golvende lijnen aan de buitenkant en dit ei heeft ook een golvende structuur aan de binnenkant. Elk ei is precies zo ontworpen om ervoor te zorgen dat je een unieke ervaring hebt. Let er wel op dat de eieren gemaakt zijn voor eenmalig gebruik. Dit komt door de hygiëne. Mocht je hem vaker willen gebruiken dan kan dit door middel van het gebruik van een condoom.

Tenga flip hole

  • Eenvoudig schoon te maken;
  • Uniek een fraai vormgegeven ontwerp;
  • Snel klaar voor gebruik.

Met de flip hole kan je zelf de zuigkracht regelen. Dit regel je door middel van het gebruik van de 3 knoppen die op de flip hole zitten. Met de onderste en bovenste knop kan je de druk plaatselijk regelen. Met de middelste knop bedien je het vacuüm mechanisme. Doordat de flip hole 17,5 cm lang is, is deze geschikt voor de meeste mannen.
Wanneer je de flip hole gebruikt beweeg je, je penis langs de verschillende stimulerende gebieden in de flip hole. De ingang van dit speeltje is wat strakker en het uiteinde is erop gericht om jouw eikel optimaal te stimuleren. Alle plekken van de penis worden tijdens het gebruik gestimuleerd en voorzien van prettige prikkels.
De flip hole is verkrijgbaar in verschillende kleuren welke allemaal een andere stimulerende structuur hebben. Ook worden er 3 busjes glijmiddel bijgeleverd die allemaal andere eigenschappen hebben.

Tenga cup

  • Evenaart het gevoel van orale seks;
  • Voor eenmalig gebruik;
  • Verkrijgbaar in verschillende groottes.

Doordat de penis vacuüm wordt gezogen met de Tenga cup wordt hiermee het gevoel van orale seks geëvenaard. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De grootte heeft invloed op de zuigkracht van de Tenga cup. Zo zijn er edities te koop die het gevoel van deeptroath evenaren. Ook bestaan er Tenga cups met verschillende ingangen zodat je ook verschillende sensaties kan ervaren. Daarnaast is er ook een soort te koop waarin lucht door de masturbator kan stromen. Dit geeft een vloeiende beweging tijdens het masturberen en een maximale zuigkracht.

Veelgestelde vragen over de Tenga producten

Alle Tenga producten hebben hun eigen eigenschappen. Houd bij het kopen van de Tenga dan ook rekening met de prijs (het budgetmodel is bijvoorbeeld het Tenga ei), de duurzaamheid (hoe vaak kun je de Tenga gebruiken?) en houdt rekening met het gevoel dat je wilt ervaren(Kies voor het Tenga egg voor het nabootsen van vaginale seks en voor de Tenga Cup om het gevoel van orale seks te ervaren).

Een veel gehoord nadeel van de Tenga producten is het feit dat veel modellen maar voor eenmalig gebruik zijn. Heb je dit liever niet? Dan is de Tenga flip hole of Tenga air tech cup een goede om aan te schaffen. De flip hole kan je bijvoorbeeld wel tot 50 keer gebruiken als je hem goed onderhoud.

Heb je wat minder te besteden maar wil je toch een masturbator aanschaffen? Dan is het Tenga ei erg geschikt. Deze zijn al te koop vanaf 7,95 euro. Ook is dit ei erg geschikt als je voor het eerst met een masturbator aan de slag gaat. Als je iets meer te besteden hebt is een Tenga cup erg geschikt. Dit omdat deze toch wat meer variatie biedt dan het ei.

Veel producten van Tenga zijn gemaakt voor eenmalig gebruik. Deze hoef je dus niet te onderhouden. Wist je dat de Tenga om deze reden ook vaak als cadeau gekocht wordt? Als je een Tenga toch vaker wilt gebruiken is het verstandig om een condoom te dragen. De Tenga air tech en flip hole kun je wel vaker gebruiken. Ze hebben een uitneembare sleeve waardoor het gemakkelijk is om deze producten schoon te maken.