Top 3 seksspeeltjes op dit moment voor mannen en vrouwen

toys

Het grote aanbod van seksspeeltjes kan nogal overweldigend zijn. Om je misschien wel eerste ervaring met een seksspeeltje een succes te laten zijn gaan we je in dit artikel op weg proberen te helpen. Hieronder wordt de top 3 van seksspeeltjes voor mannen en vrouwen van 2020 besproken. Hierdoor kan jij je (solo)sekservaring prettiger maken en wat meer pit geven. We bespreken eerst de top 3 voor mannen en daarna voor vrouwen.

Top 3 seksspeeltjes voor mannen

Waar vrouwen open kunnen en durven praten over alle seksspeeltjes die zij gebruiken is dit voor mannen nog heel anders. Je wordt vaak toch een beetje gek aangekeken als je over een masturbator begint. Dit is erg jammer maar de trend is wel dat seksspeeltjes voor mannen steeds meer geaccepteerd worden. Hieronder bespreken we de top 3 seksspeeltjes speciaal voor mannen.

1. Fleshlight

De fleshlight is zonder twijfel het best en meest verkopende seksspeeltje voor de man. Dit speeltje heeft aan de buitenkant het uiterlijk van een zaklamp, vandaar ook de naam. En dat zorgt er ook voor dat dit speeltje niet direct herkend wordt als een seksspeeltje. Als je de dop van de fleshlight verwijderd vind je een penetreerbare sleeve. Deze is gevormd naar een anus, vagina of mond. Ook zijn er fleshlights die zijn gebaseerd op de vagina van een bekende pornoster. Er zijn ook sterren die hun anus of mond beschikbaar hebben gesteld. Dit maakt de fleshlight ook te gebruiken voor homoseksuele mannen.

Uitgelichte fleshlights door SeksspeeltjesXL.be

2. Tenga egg

Het Tenga ei is een mooi en uniek vormgegeven masturbator welke verstopt zit in een eierdopje. Dit speeltje heeft een discreet uiterlijk en een compact formaat. Dit maakt het uitermate geschikt om mee te nemen op reis. Er zijn veel verschillende soorten eitjes verkrijgbaar. Elk eitje heeft een andere structuur aan de binnenkant. Ook is het eitje erg flexibel en daardoor trek je hem zo over de gehele penis heen. Doordat de binnenkant zo’n unieke structuur heeft kan je masturberen als nooit tevoren. De eitjes zijn wat moeilijker te reinigen, de meeste modellen zijn dan ook geschikt voor eenmalig gebruik.

Uitgelichte Tenga’s door SeksspeeltjesXL.be

3. Penisring

Dit is een leuk speeltje om te gebruiken samen met je partner. Door de penisring voelt de erectie steviger aan en houdt deze ook langer aan. Je schuift de ring over de basis van de penis heen. De ring zit strak om de penis en daardoor kan het bloed de penis moeilijk verlaten. Er zijn ook ringen beschikbaar met vibratie erin. Dat maakt dit speeltje zo geschikt om samen met je partner te gebruiken. Dit trillende gedeelte zorgt namelijk voor een extra stimulans van de clitoris. De man heeft een stevigere erectie en de vrouw geniet van extra vibraties. Dit is dus echt een win-win situatie!

Top 3 seksspeeltjes voor vrouwen

Seksspeeltjes voor vrouwen zijn heel erg geaccepteerd en worden ook steeds meer geaccepteerd. Ze worden speciaal gemaakt om (solo)seks prettiger te maken voor de vrouw. Je kunt er dus voor kiezen om deze speeltjes in je eentje te gebruiken maar ook om ze samen met je partner te ontdekken. Hieronder de top 3 seksspeeltjes voor vrouwen van 2020.

1. Geisha ballen

Dit zijn vaginale ballen. Deze balletjes breng je in de vagina en dat zorgt voor extra stimulans van de vagina. De balletjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dat maken de balletjes geschikt voor alle vrouwen. De geisha balletjes zijn vaak gemaakt van metaal en dat is een erg duurzaam materiaal. Daardoor gaan de balletjes lang mee.

De geisha balletjes worden gebruikt bij het voorspel. Maar het hoofddoel van dit seksspeeltje is het trainen van je bekkenbodemspieren. Dit is erg nuttig als je bijvoorbeeld kinderen hebt gehad of als je, je blaas niet meer helemaal onder controle hebt. Er zijn veel verschillende oefeningen die gedaan kunnen worden met de geisha ballen. Door oefeningen vaker te herhalen worden de spieren sterker en dit heeft veel grote voordelen voor de vrouw maar ook voor de man. Door het trainen van de spieren wordt de vagina ook wat strakker en hierdoor wordt de penetratie ook lekkerder voor de partner.

2. Vibrator

Een vibrator blijft altijd een heel erg populair seksspeeltje voor de vrouw. Vooral de duo vibrator is heel erg populair onder de vrouwen in 2020. Deze vibrator heeft twee knoppen die intens kunnen stimuleren. Daarnaast wordt deze vibrator gemaakt van hoogwaardig materiaal wat ervoor zorgt dat dit speeltje lang mee gaat. De vibrator heeft 12 standen. Deze standen zijn in te stellen met de drukknoppen onderaan het speeltje. De grote knop op de vibrator stimuleert de G-spot en de kleine knop stimuleert de clitoris. Daarnaast zitten er ook ribbels op de vibrator waardoor dit voor nog meer stimulatie zorgt van de vagina. Er kan ook geschakeld worden tussen verschillende standen om voor ieder wat wils te bieden.

3. Satisfyer pro

De Satisfyer pro is een luchtdruk vibrator. Het seksspeeltje zorgt voor pulserende luchtdrukgolven maar maakt niet direct contact met de huid. Dit zorgt ervoor dat de clitoris op een heel ander level wordt gestimuleerd. Het zachte siliconen mondje op de satisfyer omhult de clitoris en zuigt de clitoris daarna zachtjes naar binnen. Het siliconen kapje wat om de clitoris heen komt voelt fijn en zacht aan. Ook zorgt het voor een stevige maar comfortabele grip. Er zitten 11 standen op de satisfyer pro en daardoor biedt het voor ieder wat wils. De standen bedien je met de drukknopjes op het handvat.

Het nieuwste model van de satisfyer is wat stiller en minder intens. Hier is voor gekozen omdat de eerste wat te intens was, bleek uit onderzoek. Daarom is er nu gekozen voor een zachtere en lagere luchtdruk in de eerste stand. De stimulans is dus minder heftig. Maar als dit te zacht is kan er altijd doorgeschakeld worden naar de volgende stand. De toy zit alleen om de clitoris dus de partner kan de vagina nog steeds penetreren. Dit maakt het een geschikt speeltje om samen te gebruiken.

Weekaanbieding (tot 05/05)
Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc