Dubbele dildo

Dubbele dildo

De dubbele dildo betekent dubbel zoveel plezier, de dubbele dildo is namelijk uitgerust met zoals de naam het al aangeeft, twee dildo’s. Er zijn twee type dubbele dildo’s te koop: voor solo gebruik en voor het gebruik met je partner. Het solo model is het perfecte speeltje om te gebruiken tijdens dubbele penetratie. De afstand tot de twee dildo’s is namelijk zo vormgegeven dat je zowel vaginaal als anaal kunt penetreren. Vaak zijn de dubbele dildo’s gemaakt van zacht en flexibel materiaal, denk hierbij aan siliconen. Dat zorgt er ook voor dat ze erg buigzaam zijn en daardoor zijn ze goed te gebruiken in verschillende posities en standjes. Ook zijn er speciale extra lange dubbele dildo’s verkrijgbaar, die je kunt gebruiken met jouw partner! Hulp nodig bij het kopen van een dubbele dildo? Lees onze keuzehulp onderaan deze pagina.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Soorten dubbele dildo’s

Er zijn verschillende soorten dubbele dildo’s om uit te kiezen. Elk model is gemaakt voor andere doelen dus het is handig om te weten waarvoor je hem wilt gebruiken. Dan is het makkelijker om een keuze te maken uit de verschillende dildo’s.

Lange modellen voor partners

Dit zijn extra lange modellen waarmee je dubbel kunt penetreren. Dit is eigenlijk de standaard dubbele dildo. Hierbij heb je de mogelijkheid om aan twee kanten te penetreren en dat maakt het een goede keuze als je deze samen met een partner wilt gebruiken. Hij is te koop met even dikke uiteindes of waarbij de ene kant geschikt is voor anale penetratie.

De dubbel gevouwen modellen (U-vorm)

Dit model is dubbelgevouwen en heeft een u-vorm. Daardoor lijkt hij wel een beetje op een rookworst. Vaak heeft dit model verschillende uiteinden waardoor hij anaal en vaginaal gebruikt kan worden.

Double penetrator modellen

Ook zijn er nog modellen met een zuignap. Deze kan je gebruiken voor in een harnas. Deze kan je niet tegelijkertijd met je partner gebruiken maar het is wel echt geschikt voor een lesbisch koppel. Je kunt hiermee iemand heel gericht penetreren omdat er twee penissen onder elkaar zitten.

Top 3 dubbele dildo’s

Double Whammy

Dit model geeft je dubbel zoveel plezier. Je kunt dit speeltje gebruiken samen met je partner om samen veel genot te hebben maar je kunt hem ook in je eentje gebruiken. Het is een sterk speeltje maar daarnaast is het speeltje ook flexibel. De beide uiteindes hebben een stevige kop maar ook glad materiaal. Daardoor beweegt het speeltje zich makkelijk naar binnen.

Ravens Plug

Deze is geschikt voor vaginaal en anaal gebruik. Hij is erg lang en super flexibel en dat maakt dit speeltje geschikt voor talloze erotische mogelijkheden. Je kunt hiermee genieten van spannende dubbele penetratie tijdens een solosessie maar je kunt hem ook samen met je partner gebruiken.

Double Dong

Dit is een fijne flexibele dubbele dildo. Je kunt deze samen met een partner of alleen gebruiken. Hij is erg buigzaam en lekker lang dus daarom kan je hem ook makkelijk met een partner gebruiken. Als je een echte liefhebber bent dan kan je hem zelfs vaginaal en anaal tegelijk gebruiken! Voor ieder wat wils dus.

Veelgestelde vragen over dubbele dildo's

Je kunt een dubbele dildo op verschillende manieren gebruiken. Je kunt hem namelijk solo gebruiken of samen met een partner. En dit gaat natuurlijk bij beide opties op verschillende manieren.

Solo
Zorg er allereerst voor dat je in een ontspannen mood bent. Dit maakt de ervaring veel fijner en prettiger. Breng vervolgens een goed glijmiddel aan op beide kanten van de dubbele dildo. Als je een kant anaal wilt gebruiken, gebruik dan ook een anaal glijmiddel. Als dit allemaal klaar is, zorg dan dat je meer ontspannen raakt. Dit kan je doen door jezelf eerst te verwennen met je vingers. Als je echt goed opgewonden bent kun je een kant van de dildo vaginaal inbrengen. Hierna breng je het andere gedeelte anaal in. Hierna kun je de dildo heen en weer bewegen voor genot en plezier.

Met een partner
Hierbij kun je beginnen met vrijen als altijd of je begint met een uitgebreid voorspel. Als je beide ontspannen en opgewonden genoeg bent kun je de dildo erbij pakken. Het is verstandig om deze eerst in te smeren met glijmiddel voordat je deze inbrengt. Blijf hierbij altijd met elkaar communiceren zodat het voor beide een prettige ervaring blijft.

 

Het is belangrijk om je speeltje goed te reinigen. Hierbij is het dus verstandig om een toycleaner te gebruiken of gebruik lauwwarm water bij het schoonmaken.