Satisfyer

Satisfyer Vibrator

Één van de populairste seksspeeltjes van dit moment: De Satisfyer. Dit seksspeeltje staat ook wel bekend als luchtdruk vibrator. Met de Satisfyer wordt de clitoris door middel van luchtdruk pulsaties gestimuleerd, dit kan leiden tot hevige orgasmes. Uniek is het feit dat er geen contact is tussen de clitoris en de Satisfyer tijdens het masturberen! Wist je bovendien dat de Satisfyer ook waterdicht is? Deze clitoris vibrator is dan ook zelfs te gebruiken onder de douche of in bad! Vergelijk op deze pagina het aanbod met Satisfyers van meerdere webwinkels!

274 producten gevonden
Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Satisfyer

Hulp nodig bij het kopen van een Satisfyer?

De Satisfyer is een relatief nieuw product en je hebt de keuze uit verschillende modellen. Het is dan ook logisch dat je wellicht nog vragen hebt over bijvoorbeeld de verschillen tussen de Satisfyers of de exacte werking van het product. We voorzien je graag hieronder van alle informatie!

Wat ervaar je met de Satisfyer?

De Satisfyer is razend populair! En dit is niet voor niets, de Satisfyer geeft dankzij de luchtdruk pulsaties namelijk intens genot. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat de Satisfyer leidt tot unieke orgasmes. De ervaring van de Satisfyer komt het meest in de buurt van orale seks, een veelgehoorde ervaring is dan ook: “Het is net alsof ik oraal bevredigd word, maar dan nog intenser”.

Keuze uit 11 programma’s

Je kunt de Satisfyer eenvoudig activeren door het indrukken van de kleine knop op het apparaat. Vervolgens kun je met de grote knop op het apparaat de stimulatie opvoeren. Hierin heb je de keuze uit 11 verschillende programma’s: van programma 1 (rustig) tot programma 11 (zeer hevig). In het begin zal het misschien even wennen zijn en raden we je aan om het product in een rustig programma te gebruiken, bouw dit later uit tot een programma waarbij jij je het fijnste voelt en het meeste genot ervaart.

Waterdicht en eenvoudig op te laden

De Satisfyer is voorzien van een accu en binnen twee uur volledig opgeladen. Ook is deze clitoris vibrator waterdicht. Gebruik het apparaat dan ook waar je maar wilt: van de slaapkamer, tot onder de douche of misschien zelfs in bad!

Conclusie

Kortom: Wil je een keer iets anders dan een standaard vibrator? Ben je liefhebber van orale seks? En wil je een speeltje dat ook nog eens fluisterstil is én onderwater te gebruiken is? Kies dan voor de Satisfyer!