G-spot Vibrator

G-Spot vibrator

Zoals de naam al zegt is dit het perfecte speeltje om de G-spot mee te stimuleren. De G-spot is vernoemd naar Dr. Ernst Gräfenberg. Dit is de ontdekker van de G-spot. Het plekje bevindt zich aan de binnenkant van de vagina op ongeveer 3 tot 5 centimeter van de ingang van de vagina. De G-spot voelt geribbeld of sponsachtig aan en de G-spot zwelt op bij opwinding.

Veel vrouwen zijn in de veronderstelling dat ze niet vaginaal klaar kunnen komen. De ene vrouw heeft meer stimulatie nodig terwijl de andere vrouw wel klaar kan komen van penetratie. Als je een G-spot vibrator gebruikt heb je meer kans om vaginaal klaar te komen. Deze vibrator heeft een gebogen kop en dat zorgt ervoor dat hij goed de G-spot kan bereiken en masseren. Hierdoor komt het hoogtepunt sneller en daarnaast ook intenser dan wanneer de clitoris wordt gestimuleerd. Dit orgasme breidt zich langzaam uit door je hele lichaam en dit zorgt voor een diepere opwinding. Met dit speeltje behoort klaarkomen dus zeker tot de mogelijkheden, zelfs spuitend klaarkomen is een optie met dit speeltje.

  • Sortering

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Verschillen in werking tussen de verschillende G-spot vibrators

Er is een ruime keuze in G-spot vibrators. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren is er keuze tussen verschillende formaten, verschillende standen in vibraties en vibrators met dubbele of driedubbele stimulatie.

Meervoudige stimulatie

Vooral als het je eerste ervaring is met de vibrator is het fijn om te kiezen voor een vibrator die meerdere gebieden stimuleert. Er zijn soorten verkrijgbaar met een extra stimulatie van de clitoris maar er zijn bijvoorbeeld ook modellen die de anus stimuleren. De anus is ook een heel erg gevoelig gebied omdat hier allerlei zenuwen doorheen lopen. Stimulatie van de anus kan dus ook leiden tot een heftiger en sneller orgasme dan gebruikelijk.

Vibratie en pulsatie

Bij de normale vibrator kan je kiezen voor verschillende vormen van stimulatie en dat is bij de G-spot vibrator niet anders. De meeste soorten hebben verschillende trilstanden. Je kunt hierbij denken aan langzamer of sneller maar ook verschillende ritmes. Ook zijn er soorten te koop met een roterende kop. En er zijn soort die de kom hier beweging van de vingers na kunnen bootsen.

De kop

Alle G-spot vibrators hebben een gebogen kop. Maar er zijn veel verschillende soorten gebogen koppen verkrijgbaar. Je hebt bijvoorbeeld modellen met een bolle ronde kop. Deze zijn geschikt als je meer druk wilt uitoefenen op de G-spot. Ook zijn er meer puntige koppen te koop. Deze zijn gemaakt voor de gerichtere stimulatie van het gebied. En er zijn modellen met een vaste vorm of modellen die wat buigzamer zijn. Een flexibele kop is nog prettiger bij het vinden van de G-spot.

Een G-spot vibrator kopen? Bekijk de veel gestelde vragen over G-spot vibrators.

Deze vibrator is bedoeld voor vaginaal gebruik. Daarnaast is dit het perfecte speeltje als je een G-spot orgasme wilt bereiken. Vergeleken met een clitoris orgasme is een G-spot orgasme langzamer en meer gedempt maar je voelt het wel veel dieper. De G-spot vibrator heeft een gebogen kop en daardoor is het gemakkelijker om de G-spot te bereiken en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat je tot ongekende hoogtepunten kunt komen.

Als je echt graag een keer een vaginaal orgasme wilt bereiken is dit een perfect speeltje voor jou. De normale vibrator geeft maar een aantal dames een hoogtepunt. De G-spot vibrator geeft veel meer vrouwen een vaginaal orgasme. Deze vibrator kan ook gebruikt worden voor het strelen van de clitoris en de tepels.

Voor de zo prettig mogelijke ervaring met de G-spot vibrator is het raadzaam om onderstaande stappen te volgen:

  1. Het is belangrijk om jezelf (of je partner) alvast een beetje op te warmen voordat je de vibrator gaat gebruiken. Dit kun je doen op de manier hoe je dit normaal ook zou doen. Als je opgewarmd bent kun je eerst twee vingers in de vagina kiezen. De vingers buig je richting je navel. Hierbij maak je een zogenaamde kom hier beweging. Op dit moment voel je een sponsachtig plekje en als deze begint op te zwollen is het tijd om de G-spot vibrator erbij te pakken.
  2. Gebruik glijmiddel op waterbasis om de ervaring nog prettiger te maken. Breng dit aan op de vibrator en op je vagina.
  3. Nu is het tijd om de G-spot te stimuleren met de vibrator. Breng hem in en zorg dat de punt richting de navel gaat. Laat nu de trillingen van de vibrator zijn werk doen.
  4. Je kunt verschillende standen ontdekken bij het gebruik van de vibrator. Ook kun je tijdens het gebruik nog andere lichaamsdelen stimuleren zoals je borsten of je clitoris.

Op het moment dat je weet dat je een G-spot vibrator wilt aanschaffen zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo weet je precies welke soort het beste bij jou past. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om voor jou het beste model aan te schaffen.
1. Design
Ben je op zoek naar iets abstracts of juist naar een vibrator die veel op een penis lijkt? De vibrators zijn er is verschillende vormen maar elke G-spot vibrator heeft een gebogen kop. De meeste modellen zijn dan dus ook abstract en zijn flexibel zodat het makkelijk naar jouw lichaam gevormd kan worden.
2. Materiaal
Je kunt voor verschillende soorten materiaal gaan. Plastic is wat hard en glad en daardoor geeft hij de trillingen beter door. Siliconen zijn zacht en soepel. Dit lijkt het meeste op huid. En je hebt nog soorten van glas. Deze zijn het makkelijkste schoon te maken.
3. Stroomvoorziening
Een model op batterijen is het beste als je het belangrijk vindt dat je het speeltje altijd en overal kunt gebruiken. Een andere mogelijkheid is een oplaadbaar exemplaar.