Dildo

Dildo’s

Een dildo is een seksspeeltje wat over het algemeen de look en vorm heeft van een echte penis. Dit speeltje is ervoor gemaakt om je partner te verwennen of om zelf mee te masturberen. Andere woorden voor de dildo zijn kunstpenis of dong. Dit speeltje kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht je seksuele voorkeur!

 • Type dildo

 • Sortering

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Een dildo kopen? Vergelijk +2200 exemplaren op SeksspeeltjesXL.be

Het grootste verschil tussen een dildo en een vibrator is dat de dildo niet beschikt over trillingen of vibraties. Een dildo is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Op SeksspeeltjesXL.be vergelijk je de dildo’s van meer dan 5 partners, met een aanbod van ruim meer dan 2.200 dildo’s heb je genoeg keuze! Een dildo kopen? Maar nog niet op de hoogte van de vele opties? Onderaan de pagina hebben we een speciale keuzehulp ingericht als je wel wat hulp kunt gebruiken bij het kopen van de juiste dildo.

Soorten dildo’s

Er zijn veel verschillende soorten en maten als we het hebben over dildo’s. Er zijn namelijk modellen beschikbaar voor mannen, vrouwen en voor koppels. Dit speeltje is namelijk geschikt voor masturberen maar het kan ook heel goed betrokken worden bij het voorspel. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten, maten en kleuren te koop. En dan zijn er ook nog verschillende modellen beschikbaar voor een verschillende functie.

Realistische dildo

 • Feel en look van een echte penis;
 • Populair model;
 • Realistische aders en kleur.

De realistische dildo komt het meest in de buurt van een echte penis. Dat zorgt er ook voor dat dit model ontzettend populair is. Door de aders en de ‘normale’ kleur geeft deze dildo echt de look en feel van een echte penis. Je hebt hiervan nog veel verschillende modellen, kleuren en soorten te koop. Hierdoor is er altijd wel een die naar jouw smaak is.

Voorbinddildo’s

 • Wordt ook wel een strapon genoemd;
 • Is een toevoeging op het seksleven van iedereen ongeacht geaardheid;
 • Combineert twee elementen: harnas en een penis.

De voorbinddildo is echt een toevoeging op het seksleven van iedereen. Het maakt niet uit of je hetero, gay, lesbisch of biseksueel bent, de strapon kan altijd gebruikt worden. De voorbinddildo is een combinatie van twee dingen: een strapon harnas en een voorbindpenis. Het harnas draag je om je taille of om je heupen. De genotstaaf haak je daarna in het bijbehorende systeem van het harnas. De strapon wordt gebruikt om vaginaal, anaal of oraal te penetreren.

Anaal dildo’s

 • Speciaal gemaakt voor anale penetratie;
 • De vorm verschilt van de andere soorten;
 • Smaller uiteinde waardoor ze makkelijker zijn om in te brengen.

De anale dildo’s zijn, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal gemaakt voor anale penetratie. Doordat het uiteinde smaller is zijn de makkelijker in te brengen dan een standaardmodel. Dit is speciaal zo gedaan omdat anale penetratie toch een andere aanpak verlangt dan vaginale penetratie. Het is dus heel belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Door de smalle top is hij makkelijk in te brengen en kan je gemakkelijk zelf bepalen hoever hij erin gaat.

Prostaat dildo

 • Speciaal gemaakt voor prostaat massage;
 • Ontworpen zodat de prostaat goed bereikbaar is;
 • Kromming en gebogen punt.

Dit speeltje is speciaal ontworpen voor een prostaat massage bij de man. De prostaat is een plekje wat zich in de buurt van de blaas bevindt en dit ziet eruit als een walnoot. De prostaat wordt ook wel de G-spot van de man genoemd. Hij bevindt zich ongeveer 5 a 6 cm diep. Doordat deze dildo’s speciaal ontworpen zijn om de prostaat makkelijk te bereiken kan je dit ook goed terugzien aan het ontwerp. Al deze dildo’s hebben een kromming en een gebogen punt. Stimulatie van de prostaat kan zorgen voor hele heftige orgasmes.

Dubbele dildo

 • Dit model is vaak langer dan 20cm;
 • Bevat twee penissen, aan ieder uiteinde een;
 • Erg buigzaam.

De dubbele dildo is vaak een extra lang model. Dit model heeft twee penissen. Aan elk uiteinde van de dildo bevindt zich een penis. Dat zorgt ervoor dat deze dildo geschikt is voor dubbele penetratie. Ook is de dildo gemaakt van buigzaam materiaal wat erg flexibel is. Hierdoor is het heel goed te gebruiken in verschillende posities. Dit maakt dit model heel erg geschikt om samen met je partner te gebruiken.

Wist je dat? Naar verluidt wordt de dildo al ongeveer 2000 jaar gebruikt. Dit seksspeeltje is het sekspeeltje wat het langst wordt gebruikt. De oudste kunstpenis is waarschijnlijk zelfs al 28.000 jaar oud en gevonden in Zuid-Duitsland.

Een dildo kopen? Bekijk de veel gestelde vragen over dit product

Ook voor vrouwen is er heel erg veel keuze op het gebied van dildo’s. Het is daarom logisch dat het voor jou lastig is om te kiezen welke dildo je moet kopen. Dildo’s zijn heel erg afgestemd op wat je ermee wil doen en bereiken. Ben je op zoek naar iets wat het meest in de buurt komt van een echte penis? Dan is de realistische dildo het beste om te kopen. Voor anaal gebruik raden we de anale dildo aan.

 

Het is erg logisch dat je door de bomen het bos even niet meer ziet. Er zijn veel verschillende dildo’s en welke moet je nou kopen voor jouw wensen? Daarmee proberen we je hier nog te helpen. Het ligt er natuurlijk aan wat je zoekt. Als het alleen gaat om anale stimulatie is de anale dildo erg geschikt. Als je echt op zoek bent naar iets wat jouw prostaat masseert kan je het beste kiezen voor de prostaat dildo. Ben je meer op zoek naar de real deal? Dan kan je het beste de realistische dildo kopen.

Ook voor koppels kan een dildo een hele leuke toevoeging zijn op het seksleven. Als je samen een dildo wil gebruiken is de dubbele dildo bijvoorbeeld een goede aankoop. Als je echt op zoek bent naar een dildo om mee te penetreren kunnen we de voorbinddildo aanraden.

De prijs van de dildo ligt er natuurlijk heel erg aan welke dildo je gaat aanschaffen. Ook hangt het af van welk model je aanschaft en welke functies hij allemaal heeft. De goedkoopste dildo is ongeveer 7,95. De duurste kan wel tot 219,00 kosten. De gemiddelde prijs van een dildo is tussen de 24.95 en de 42.95 euro.