SM speeltjes

SM is een afkorting en een verzamelnaam voor een groot scala aan seksuele voorkeuren. SM staat voor sadisme en masochisme. Er zijn in dit gebied geen grenzen aan de seksuele fantasieën die je kunt ontplooien als SM’er. Als het met wederzijds goedkeuren is natuurlijk. SM is erop gericht om iemand pijn te doen en om pijn te ontvangen. Een sadist vindt het fijn om iemand pijn te doen en een masochist vindt het fijn om pijn te ontvangen. Alles in deze tak van seks gaat met wederzijds goedvinden. Er zijn duidelijke grenzen voor beide partijen. Iedereen doet mee omdat het leuk is om te doen. En om dit nog leuker te maken zijn er natuurlijk seksspeeltjes die speciaal gericht zijn op SM zoals zweepjes, tepelklemmen en dilators. Op Seksspeeltjes XL.be vergelijk je eenvoudig de SM Speeltjes van meer dan 5 webwinkels.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Soorten SM speeltjes

SM speeltjes focussen zich op het pijn doen en het pijn ondergaan. De dominant kan hierbij verschillende toys gebruiken om de onderdanige mee te plagen, pijnigen of straffen. Als het lichaam tot het uiterste wordt gedreven worden de stofjes endorfine en adrenaline aangemaakt. Dat helpt bij het onderdrukken van de pijn en geeft daarnaast ook een gelukzalig gevoel. De verschillende speeltjes die gebruikt kunnen worden bespreken we hieronder.

SM zweepjes

 • Perfect voor als je, je partner wilt straffen;
 • Stijlvolle uitstraling;
 • Goede grip waardoor hij prettig in de hand ligt.

Ben je op zoek naar een speeltje om te gebruiken waarmee je, je partner kan straffen? Dan is een zweepje een goede aankoop. Deze kleine leren zweep is perfect als je partner stout is geweest en gestraft moet worden. Er zitten leren strengen aan waarmee je, je partner zacht kan strelen en de zweep heeft een stevige grip waardoor hij fijn in de hand ligt. De zweep kan ook met de lus om de hand worden gebonden voor een extra stevige grip. Dit is een perfect speeltje voor alle spannende SM spelletjes die jij met je partner wilt doen.

Tepelklemmen

 • Extra lange klemmen;
 • Anti-slip kapjes zodat ze er niet zomaar vanaf glijden;
 • Geeft een intense knelling aan degene die ze draagt.

De tepeklemmen zijn speciaal gemaakt voor tepels die vragen om meer stimulatie. Ze zijn te gebruiken voor de man en ook voor de vrouw. De klemmen geven de tepels een intense stimulatie wat het gebruik van dit speeltje erg leuk maakt. De klemmen zijn voorzien van ketting, zodat je in het SM spel ook elkaar nog meer kan bespelen. De klemmen zitten goed en stevig om de tepels en het koude metaal raakt je lichaam en prikkelt het lichaam en de tepels.

Dilator

 • Verkrijgbaar in een complete set;
 • Perfect voor beginners maar ook verkrijgbaar voor gevorderden;
 • Golvende schacht.

De meest gevoelige en diepste plekjes kan je heel goed ontdekken door middel van het gebruik van de dilator. De complete set is speciaal gemaakt voor mannen die hun grenzen willen verleggen. Je kunt hiermee klein beginnen en daarna langzaam opbouwen naar een grotere dilator voor extra stimulatie. De speeltjes worden gemaakt van gladde en zachte siliconen. Hierdoor voelt dit speeltje zeer flexibel aan. Het speeltje is het beste te gebruiken in combinatie met een glijmiddel. Smeer dit erop en geniet van de dilator. Voel hoe deze steeds wat verder de plasbuis in schuift.

Kietelaar

 • Een leuk en speels seksspeeltje;
 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren;
 • Makkelijk vast te houden door de stevige grip.

Dit is een van de speelse speeltjes die te koop zijn op het gebied van SM speeltjes. Als je op zoek bent naar een leuk en speels speeltje in de slaapkamer dan is deze kietelaar perfect. Hij is ongeveer 54 centimeter lang waardoor je een heel groot oppervlak van de huid in een keer kan stimuleren. Laat hiermee je partner genieten van sensueel gekietel en laat hem of haar kreunen van genot. Je zorgt hiermee heel erg makkelijk en eenvoudig voor meer plezier en spanning in de slaapkamer. Je zorgt er ook voor dat de intieme moment die jullie samen al hebben nog intenser en spannender worden. En dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door de kietelaar. Dit speeltje is het meest geschikt voor beginners van SM.

Een SM speeltje kopen? Bekijk de meest gestelde vragen over SM speeltjes.

SM is onderdeel van BDSM. BD staat voor bondage en discipline. Dit heeft betrekking op het beperken van de bewegingsvrijheid en uitoefenen van controle. Deze controle kan je uitoefenen door gebruik te maken van bondage toys. De onderdanige kan vastgebonden worden met touw, handboeien of een bondageharnas. Ook kan er een zintuig geprikkeld worden van de onderdanige. Door een zintuig weg te nemen wordt een ander versterkt.

SM staat voor sadisme en masochisme. Dit is gericht op pijn. Een sadist is namelijk iemand die geniet van het feit dat hij iemand pijn aan doet. Een masochist vindt het juist fijn om pijn te ondergaan. Met het gebruik van verschillende speeltjes kan er op verschillende manieren pijn worden ondergaan.

Er zijn een groot aantal liefhebbers van SM. Producenten zijn dan ook continu bezig met innovatie en brengen ieder jaar dan ook weer tientallen nieuwe speeltjes uit. Als je een SM speeltje wil kopen denk je al gauw aan de zweepjes, tepelklemmen en kietelaars. Een actuele trend in de markt is de electroseks waarbij  je met hele kleine stroomstootjes kunt spelen. Bekijk het aanbod op deze pagina voor meer inspiratie!

Dit ligt er natuurlijk aan wat je wil doen. Als je op zoek bent naar een speeltje om de tepels gevoeliger te maken dan zijn tepelklemmen een goede aankoop. Ben je op zoek naar een speeltje om iemand helemaal gek mee te maken? Kies dan de kietelaar. Als je de plasbuis wilt stimuleren kan je voor de dilator gaan. En als je een speeltje zoekt om iemand mee te straffen dan is de zweep een goede aankoop voor jou.

Dit is een vorm van seksuele onthouding. Hierbij mag de onderdanige geen orgasme of erectie krijgen. Er zijn veel verschillende soorten speeltjes verkrijgbaar die hierbij kunnen helpen. Een goed voorbeeld hierbij is bijvoorbeeld een kuisheidsgordel. Door het gebruik van dit speeltje kan de drager niet meer toegeven aan de seksuele verlangens. De dominant vergrendelt dit speeltje met een slotje waardoor degene helemaal in macht is over wanneer het afgaat. Chastity heeft alles te maken met macht en onmacht en is daardoor een populair speeltje binnen de SMwereld.