Tarzan vibrator

De Tarzan vibrator staat ook wel bekend als rabbit vibrator of duo vibrator. De Tarzan is zo populair geworden omdat deze twee belangrijke functies heeft: penetreren, maar tegelijkertijd ook het stimuleren van de clitoris. Voor de meeste vrouwen is deze vibrator dan ook de meest geliefde,  de Tarzan is dan ook hele populaire vibrator geworden.

In Sex and the City had deze vibrator zijn eerste optreden voor een groot publiek. De dames maakten namelijk kennis met een roze rabbit in het eerste seizoen van deze serie. Dit moment in Sex and the City staat nu ook bekend als de doorbraak van het gebruik van seksspeeltjes voor vrouwen.

De rabbit is nog steeds een klassieker en een favoriet van veel vrouwen. Bij de Tarzan vibrators zijn er veel verschillende soorten en modellen te koop. De Tarzan vibrators bestaan uit twee gedeeltes, één de vibrerende staaf zoals een mannelijk geslachtsdeel met hieraan een vibrerend waarmee de clitoris tijdens de penetratie gestimuleerd kan worden. Kortom: het beste van beide meemaken? Ga voor een Tarzan!

  • Sortering

319 producten gevonden
Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Verschillende soorten Tarzan vibrators

Het grootste verschil in de vibrators zit in de manier hoe de clitoris wordt gestimuleerd door de Tarzan. Alle Tarzan vibrators hebben een gedeelte wat de clitoris stimuleert maar per model is deze anders vormgegeven. Zo zijn er stimulators in de vorm van een dier maar zien sommige stimulators er ook anders uit.

Rabbit

Zoals de naam al doet vermoeden is deze te herkennen aan het konijntje wat dient als stimulator van de clitoris. Dit was direct het populairste model onder alle Tarzans. Er zitten twee oortjes op het konijntje die de clitoris extra kietelen.

Kolibrie

Dit is het nieuwste model uit de Tarzan serie. Deze vibrator lijkt heel erg op de Dolphin maar er zijn toch twee verschillen in deze modellen. De kolibrie heeft namelijk een bredere snavel die de clitoris kietelt. En dit vogeltje heeft ook twee vleugels die tegen de schaamlippen aan tikken tijdens de bevrediging.

Butterfly

Ook de butterfly is een hele beroemde en populaire Tarzan. Dit model is super herkenbaar door de vlinder die je voorop ziet staan. Dit model kan gezien worden als het meest uitgebreide type. Er zitten namelijk twee voelsprieten aan de vlinder die de clitoris kietelen. En de vlinder heeft ook twee of vier grote vleugels die zorgen voor een extra stimulans van de schaamlippen. Dit model is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een intense stimulans van de clitoris.

Dolphin

En als laatste is er de dolphin. Deze heeft een lange en puntige neus. Er zitten geen andere dingen aan de zijkant dus dit model is echt speciaal voor de stimulans van de clitoris.

Verschillende in penetratie

Maar naast dat Tarzans verschillen in stimulatie van de clitoris verschillen ze ook in het penetreren. Elk model zorgt voor een andere ervaring. Hieronder lees je hier meer over.

G-spot

Als je op zoek bent naar een Tarzan die zich volledig focust op jouw genot dan is de Tarzan met de G-spot stimulator echt helemaal jouw ding. Hierbij wordt G-spot stimulatie gecombineerd met clitoris stimulatie.

Pearl vibrator

Bij deze toy bevinden zich kralen in de schacht. Hierdoor kan je nog meer genieten van het gevoel van penetratie. De kralen geven namelijk een extra prikkel tijdens de penetratie. Je kunt de kralen in de schacht draaien en daardoor zijn ze in te stellen voor verschillende niveaus.

Stotende vibrator

En als laatste bestaat er een stotende Tarzan. Deze Tarzan komt het meest in de buurt van echte penetratie.

Veel gestelde vragen over Tarzan vibrators

Het is een seksspeeltje wat op twee verschillende manieren is geproduceerd. Op dit moment kennen wij de dual-function vibrator. Hierbij zit een staaf voor de penetratie en een clitoris stimulator. Dit model heette ook wel de rabbit. Dit model is ontwikkeld door een Japanse fabrikant. Veel vrouwen komen klaar door middel van het stimuleren van de clitoris tijdens seks en daar is deze vibrator op gebaseerd. En zo is de eerste Tarzan vibrator geboren.

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten op het moment dat je een Tarzan gaat aanschaffen. Hieronder bespreken we deze. Lees het goed door en schaf de Tarzan aan die het beste aansluit bij wat jij zoekt.

1. Materiaal
De vibrator is te koop in verschillende materialen. De Tarzan is gemaakt van: latex, pvc, siliconen of plastic. Vaak zijn de plastic modellen iets goedkoper dan de rest. Maar de siliconen Tarzans voelen weer heel erg zacht aan op je huid. Bedenk hierbij dus wat je zoekt in een Tarzan en pas het materiaal hierop aan.

2. Bediening
Je hebt verschillende soorten bediening als je kijkt naar een Tarzan. Als je echt op zoek bent naar handsfree genot is de Tarzan met een afstandsbediening wat jij zoekt. Deze zijn ook het leukste om aan te schaffen als je hem samen met je partner wil gebruiken. Jouw partner neemt de afstandsbediening en jij laat je verassen. Maar er zijn ook Tarzans te koop met knoppen op de zijkant. En als laatste zijn er vibrators te koop die je kunt sturen met een app op je telefoon.

3. Waterproof
Als jij je speeltje ook mee wilt nemen onder de douche dan is het verstandig om een waterproof speeltje te kopen.

4. Stroomvoorziening
En je kunt het natuurlijk ook belangrijk vinden hoe jouw Tarzan aan zijn energie komt. Er zijn modellen die werken op batterijen maar er zijn ook modellen die je kunt opladen. Bedenk wat jij het liefste wilt en filter hierop.

Het is ook heel erg belangrijk dat je een vibrator op de juiste manier gebruikt. Volg onderstaand stappenplan voor de meest fijne ervaring.
1. Zorg dat je ontspannen bent.
2. Als je helemaal in de mood bent is het, het beste om wat glijmiddel te gebruiken.
3. Breng de Tarzan voorzichtig in en bedien hem met het bedieningspaneel.
4. Als je uitgespeeld bent is het zaak om de Tarzan goed schoon te maken. Dit doe je met een speciale toycleaner.
5. Bewaar je Tarzan in toybag of in de originele verpakking. Zo blijft hij het langs mooi.