Seksspeeltjes op WiFi? Bekijk eens deze producten

wifi seksspeeltjes

Een actuele trend: seksspeeltjes op WiFi

Natuurlijk lijkt een orgasme via internet al veel langer mogelijk door alle porno die online te zien is. Maar in dit artikel bedoelen we een orgasme met seksspeeltjes op WiFi. Hiermee kan een speeltje op afstand bediend worden. Dat is natuurlijk een heel spannend idee en ook ideaal voor de langere afstand relaties, maar ook in tijden van social distancing door het corona virus waarin je wellicht minder intiem met anderen bent. Dat je zelfs een orgasme kan krijgen door je partner terwijl hij of zij honderden kilometer verderop is. Er zijn steeds meer seksspeeltjes die dit mogelijk maken. In dit artikel bespreken we er een aantal!

OhMiBod

OhMiBod is een fabrikant die veel seksspeeltjes heeft gemaakt die werken op WiFi. Ze hebben speeltjes die al bestonden een upgrade gegeven waardoor ze nu ook nog op WiFi werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geisha ballen. Hier is nu een app aan toegevoegd waarin de oefeningen staan die de vrouw kan doen om haar bekkenbodemspieren te trainen. Maar ze hebben ook een vibrator die op WiFi werkt. Iedereen die hiervan de toegangsgegevens heeft, heeft toegang tot de bediening van het apparaat. Hierdoor kan deze persoon op afstand de trillingen regelen die de vibrator afgeeft. Ook houdt de app een overzicht bij van alle orgasmes.

OhMiBod Esca 2 Bullet vibrator

Een van deze vibrators is dus de Esca 2 Bullet. Dit is een samenwerking tussen Kiiroo en OhMiBod. Zelf omschrijven ze het als een veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen. De vibrator is prachtig ontworpen en door de Kiiroo samenwerking is de vibrator te connecten met elk product van Kiiroo. Hierdoor kan er door 2 partijen tegelijk genoten worden op afstand. Ook kan je hierdoor elkaars seksspeeltje besturen, dit geeft een hele nieuwe intense ervaring op het gebied van seks en seksspeeltjes. De lampjes op de vibrator lichten op tijdens de stimulatie. Zo kan je partner direct zien wanneer jouw seksspeeltje jou aan het verwennen is.

Je kunt met deze vibrator dus op afstand genieten door middel van het gebruik van WiFi. Maar als je op een kortere afstand wilt genieten kan dit ook. Dan wordt er gebruik gemaakt van bluetooth. Dit wordt gebruikt tot 8 meter afstand. Alle seksspeeltjes van Kiiroo kunnen verbonden worden met de Esca 2 Bullet van OhMiBod. Zo kan je een breed scala aan verwennerij ervaren. Ook is deze vibrator bestuurbaar via de afstandsbediening.

Er zijn veel verschillende vibratie opties op de Esca 2 Bullet. Deze kan je via de bijbehorende app ook zelf ontwerpen. En je kunt natuurlijk het speeltje van je partner op afstand besturen maar hij of zij ook die van jou. De Esca 2 heeft een fijne zachte siliconen coating. Er zit een koortje aan waardoor de vibrator na gebruik gemakkelijk verwijderd kan worden. Doordat hij USB oplaadbaar is, is hij ook erg duurzaam in gebruik. Als je nog meer plezier wil beleven is het aan te raden om dit in combinatie met een glijmiddel te gebruiken.

WiFi in ondergoed

My Secret Lover is een hele bijzondere vibrator. Deze plaats je namelijk in je ondergoed. Ook heeft deze vibrator een app en kan je de vibrator met de meeste smartphones laten bedienen. De app is nu alleen nog maar beschikbaar voor iOS. Je kan deze vibrator gebruiken voor een spannende avond uit of een leuke avond in de slaapkamer. Dit speeltje is gemaakt van zachte siliconen en heeft daarnaast ook nog extra nopjes voor meer stimulatie van de vagina. Ook is deze vibrator bijna geluidloos waardoor hij echt zorgt voor discreet plezier. Door het gebruik van de app zijn er meerdere functies beschikbaar. En de vibrator heeft natuurlijk meerdere programma’s en snelheden beschikbaar. En als laatste is hij ook nog eens oplaadbaar via een kabel dus daardoor erg duurzaam in gebruik.

De app voor de Secret Lover kan gratis gedownload worden in de iOS appstore. Je schakelt de vibrator aan met een druk op de knop en door middel van het openen van de app op je telefoon. Als de app wordt geopend wordt het speeltje door middel van bluetooth gezocht. Als hij gevonden is wordt er ook via bluetooth verbinding gemaakt. Als de vibrator daarna stopt met trillen is hij gesynchroniseerd en kan hij gebruikt worden.

In de app zijn 5 verschillende opties om uit te kiezen:

  1. Touch. Als je deze button selecteert kies je het aantal vibraties. Hoe meer je tikt, hoe meer vibraties er zullen zijn.
  2. Shake. Hierbij gaat het om het schudden met de telefoon. Hoe meer je schudt met de telefoon, hoe meer de vibrator gaat trillen.
  3. Media. Je kunt muziek afspelen via de app. Zodra dit gebeurt zal de vibrator haar snelheid aanpassen op de maat van het nummer wat op dat moment wordt afgespeeld. Je moet wel de app toestemming geven voor het gebruik van de microfoon van je telefoon. Naast muziek kan je ook video’s afspelen met deze optie.
  4. Voice. Hoe harder je praat in je microfoon, hoe harder de vibrator gaat trillen.
  5. Frequency. Er zijn 7 vooraf ingestelde patronen. Met deze functie kan je een van deze patronen kiezen.

Genot op een nieuwe frequentie

Seksspeeltjes die werken op WiFi of met een app zorgen voor genot op een hele nieuwe frequentie samen met je partner. Stelletjes vertrouwen hun smartphone al om verbonden te blijven als ze niet samen zijn. Waarom brengen we dat niet naar een hoger level? Ook als je niet samen bent kun je wel samen genieten van seksspeeltjes. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de seksspeeltjes die op WiFi werken of met een app. Hierdoor zijn ze op afstand bestuurbaar door je partner. De WiFi speeltjes werken voor een hele lange afstand maar als je binnen 8 meter van elkaar bent kan je er ook voor kiezen om via bluetooth te connecten. Juist als je op afstand bent is het heel leuk en spannend als je partner je seksspeeltje kan bedienen. Dan lijkt het toch net of hij of zij gewoon bij je in bed ligt en alsof jullie samen zijn.

Weekaanbieding (tot 05/05)
Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc