Koppelvibrator

Koppelvibrator

Een seksspeeltje is heel erg leuk om solo te gebruiken maar het is ook super leuk om samen met je partner te gebruiken tijdens de seks. Dit zorgt voor een extra dimensie in het seksleven en brengt alles naar een ander level! Een van de leukste speeltjes om samen te gebruiken is de koppelvibrator. Hier hebben jullie namelijk beide plezier van omdat het zowel de man als de vrouw stimuleert. Zo kunnen jullie samen en gelijktijdig van hetzelfde speeltje genieten. Dat zorgt er ook direct voor dat dit speeltje het meest gebruikt wordt door koppels! Het speeltje vibreert en is ervoor gemaakt om tijdens de penetratie te gebruiken. De koppelvibrator stimuleert zowel de clitoris als de penis. Wat is het ultieme doel? Tegelijk tot het hoogtepunten worden gebracht. Populaire modellen van de koppelvibrator zijn o.a. van Satisfyer en WeVibe.

  • Sortering

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Welke soorten koppelvibrators zijn er?

Er zijn een aantal verschillende merken die koppelvibrators op de markt hebben gebracht. Deze merken hebben ook allemaal verschillende functies en dergelijke. De meest voorkomende bespreken we hieronder.

We-Vibe

Dit merk heeft echt de koppelvibrator op de kaart gezet. De We-Vibe heeft een verstelbaar tussenstukje bevestigd aan de koppelvibrator. Hierdoor kan het speeltje makkelijk versteld worden en daardoor is het een goed passend speeltje voor elk koppel. Doordat het speeltje de juiste pasvorm aanneemt blijft de We-Vibe perfect op zijn plek zitten. Deze speeltjes werken met een afstandsbediening. Maar daarnaast kunnen deze speeltjes ook geconnect worden met een app die je kunt downloaden op je telefoon. Hierdoor kan je zelf vibratiepatronen instellen en kun je door middel van het gebruik van deze app jouw speeltje aansturen. Dat is wat de We-Vibe echt uniek maakt.

Lelo Ida

Dit speeltje heeft een vergelijkbare werking als de We-Vibe. Maar er is wel iets wat dit speeltje weer helemaal uniek maakt. Dat is dat er een roterend gedeelte in de vagina wordt ingebracht. Ook beschikt de bijgeleverde afstandsbediening over de zogenaamde SenseMotion-technologie. Dit betekent ook wel dat het speeltje reageert op de bewegingen die je maakt met de afstandsbediening. Dit speeltje is ook geschikt voor solo gebruik.

Satisfyer pro 4 couples

Dit is echt een uniek seksspeeltje van satisfyer. Dit model is speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens de seks. Het uitwendige gedeelte bestaat uit een luchtdrukvibrator en dat is wat dit model weer zo speciaal maakt. Door middel van deze luchtdrukgolven wordt de clitoris gestimuleerd. En het inwendige gedeelte geeft vibraties in de vagina af.

Bekijk de veel gestelde vragen over koppelvibrators

Er zijn verschillende manieren om een koppelvibrator te gebruiken. Dit hangt er namelijk helemaal vanaf met welk doel je de vibrator wilt gebruiken. Het speeltje kan gebruikt worden voor deze doeleinden: het stimuleren van de G-spot, uitwendige stimulatie van de clitoris, stimulatie voor beiden tijdens de penetratie en gebruik maken van de vibraties die beide partijen en bevredigend gevoel geven.

De koppelvibrator heeft een inwendig en een uitwendig gedeelte. Beide kanten trillen. Het smalle inwendige gedeelte wordt in de vagina gebracht en dit zorgt voor een stimulatie van haar G-spot. Het uitwendige gedeelte ligt hierbij op de clitoris waardoor deze ook gestimuleerd wordt. Het speeltje is zo ontworpen dat er ook nog voldoende ruimte is voor penetratie. Dat zorgt er dus voor dat de man ook kan meegenieten van de vibraties van het speeltje.

Er zijn een aantal tips welke het gebruik van de koppelvibrator alleen maar leuker en makkelijker gaan maken. Het is namelijk voor sommige mensen echt wel even wennen om seks te hebben met het gebruik van seksspeeltjes erbij. Maar het is wel de bedoeling dat beide hiervan kunnen genieten en dat het voor beide zo comfortabel mogelijk gemaakt gaat worden. Een glijmiddel kan hier goed bij helpen. Let er wel op dat je er een aanschaft die ook op dit seksspeeltje gebruikt kan worden. Het gebruik van glijmiddel zorgt ervoor dat de penetratie soepeler verloopt en dat maakt het voor beide comfortabeler en fijner. Een glijmiddel op waterbasis kan op elk seksspeeltje gebruikt worden.

De meeste seksspeeltjes en zo ook de koppelvibrators zijn ontwikkeld dat ze gebruikt kunnen worden bij elk standje. Ze zijn zo gemaakt dat je van elk standje kan genieten zonder dat het speeltje verschuift. Maar in de praktijk blijkt dat toch niet elk standje even prettig is bij het gebruik van een seksspeeltje of koppelvibrator. Het is aan te raden om zelf te experimenteren welk standje jullie prettig vinden om te doen bij het gebruik van een koppelvibrator. Doggystyle is in ieder geval een standje wat erg aan te raden is. Indien nodig kan de vrouw de koppelvibrator vasthouden. Daarnaast zijn ook de missionaris en de cowgirl goeie standjes als je een koppelvibrator wil gebruiken.

De koppelvibrator is een speeltje wat geschikt is voor inwendig en uitwendig gebruik. Maar naast een koppelvibrator zijn er zeker ook nog andere speeltjes die heel erg leuk zijn om te gebruiken met je partner.
1. Voorbinddildo(Strap-On). Dit speeltje kan in combinatie met een harnas gedragen worden door de vrouw. In dit harnas wordt de voorbinddildo bevestigd en daarmee heeft de vrouw een penis waarmee zij haar partner kan penetreren.
2. De rechte dubbele dildo. Ook dit speeltje is heel erg geschikt voor koppels. Dit is een dubbele dildo die aan de beide kanten de vorm van een penis heeft. Doordat het een heel flexibele dildo is, is hij uitermate geschikt om te gebruiken met je partner. De uiteinden zijn geschikt voor vaginaal en anaal gebruik.
3. Vibrerende cockringen. Dit speeltje wordt echt gezien als een klassiek seksspeeltje. Ook dit speeltje is uitermate geschikt voor partnergebruik. De man draagt deze ring om zijn penis tijdens de penetratie. Het vibrerende gedeelte stimuleert tijdens de penetratie de clitoris van de vouw. Daarnaast zorgt de ring ervoor dat de erectie langer stijf blijft.