Een fleshlight schoonmaken? Dit zijn handige tips!

fleshlight

Een van de meest voorkomende vragen die men stelt bij het kopen van een fleshlight is de manier waarop je dit seksspeeltje schoonmaakt. Dit is geen gekke vraag, omdat je tenslotte het liefste tot je hoogtepunt komt tijdens het gebruik van de fleshlight. Om deze reden geven we je graag wat tips bij het schoonhouden van een fleshlight in dit blog.

Hoe maak je een fleshlight schoon?

Stappenplan

  1. Haal de fleshlight volledig uit elkaar. Vaak bestaat deze uit de inhoud (de levensechte vagina met ‘real feel superskin’), het omhulsel en de dop van het product.
  2. Spoel alle elementen los van elkaar erg goed af met lauwwarm water. Gebruik GEEN zeep, de zuren die in zeep verwerkt zitten kunnen namelijk invloed
  3. Laat de onderdelen goed los van elkaar drogen op kamertemperatuur
  4. (Supertip) Wil je jouw fleshlight in optimale conditie houden? Dan is het handig om het speciale onderhoudspoeder te gebruiken voor de inhoud van dit product. Zo blijft de masturbator altijd superzacht, dus realistisch!

Tip 1: Maak de fleshlight direct na gebruik schoon

Het beste is om de fleshlight direct na het masturberen schoon te maken, op dat moment zijn de vloeistoffen in de fleshlight nog vloeibaar, waardoor je ze makkelijk weg kunt spoelen. Heb je onverhoopt toch wat minder zin om de fleshlight direct schoon te maken? Dan kan het zijn dat alle vloeistoffen zijn opgedroogd, in dit geval adviseren we je om ‘Fleshwash’ te gebruiken, dit is een anti bacteriĆ«le toycleaner die je aanbrengt voordat je het afspoelt met de kraan. Ook dit product vergelijk je eenvoudig bij SeksspeeltjesXL.be!

Tip 2: Gebruik geen zeep of andere schoonmaakmiddelen

Van nature voelt het misschien goed om een product met een schoonmaakmiddel of zeep schoon te maken, echter gaat dit niet op voor een fleshlight. Zeep en andere schoonmaakmiddelen kunnen namelijk de aangename zachte binnenkant van een fleshlight aantasten. Met als gevolg dat de fleshlight op termijn niet aangenaam meer kan aanvoelen tijdens het masturberen. Daarom kun je beter speciale reinigingsmiddelen gebruiken die neutraal zijn waardoor de inhoud van jouw fleshlight zacht blijft! Dit reinigingsmiddel is ook een goede uitkomst wanneer je het product niet direct na gebruik schoonmaakt.

Bekijk hier de speciale reinigingsmiddelen voor fleshlights

Tip 3: Gebruik speciale poeder om de kwaliteit optimaal te houden

Om zolang mogelijk jouw pleziertjes te kunnen houden met een fleshlight, is het goed om deze optimaal te verzorgen. Met name de levensechte binnenkant moet zacht aanvoelen om ultiem te genieten. Je kunt deze kwaliteit het beste handhaven door onderhoudspoeder voor de fleshlight te gebruiken. Na het schoonmaken en drogen van de fleshlight kun je het onderhoudspoeder op het binnenste deel aanbrengen, waarna je deze gewoon het omhulsel kunt plaatsen. De volgende keer bij het gebruiken van de fleshlight zul je direct merken dat het product nog altijd heerlijk zacht is!

Bekijk hier de onderhoudspoeders voor jouw fleshlight van onze partners

Weekaanbieding (tot 05/05)
Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc