Dildo met zuignap

Dildo met zuignap

Een dildo met zuignap wordt gebruikt om te monteren aan bijvoorbeeld de vloer of de muur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de dildo bij montage aan de vloer te berijden of om de dildo in doggy positie te gebruiken bij montage aan de muur. Dit maakt dit type dildo uniek in zijn soort! Het enige waar je echt goed rekening moet houden is de ondergrond waaraan je dildo monteert. Zoals je wellicht met andere zuignap constructies gewend bent, zul je merken dat de zuignap op een vlak oppervlak gemonteerd moet worden. Uiteraard is de dildo ook los te gebruiken, door de zuignap kun je deze dildo stevig vasthouden. Wist je dat? Veel dildo’s met zuignap ook te monteren zijn aan een harnas van een strap-on(voorbinddildo). 

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Dildo met zuignap

Hulp nodig bij het kopen van een dildo met zuignap?

Er zijn veel verschillende dildo’s te vinden met een zuignap eraan. Zo heb je glazen dildo’s, XL dildo’s, realistische dildo’s maar ook dildo’s met zuignap die compatibel zijn met een harnas van een strap-on. Om jouw keuze te vereenvoudigen hebben we hieronder enkele modellen verder uitgelicht.

Welke soorten dildo’s met zuignap zijn er?

Net als bij alle andere dildo’s heb je bij de dildo’s met zuignap de keuze een groot aantal soorten. We vertellen hieronder in het kort de mogelijkheden.

Realistische dildo’s

Wil je een dildo die de eigenschap heeft van een echte penis? Ook deze zijn verkrijgbaar met zuignap. Je kunt hier ook de keuze maken uit diverse kleuren. Zoek je bijvoorbeeld een model met lichte of donkere huidskleur? Tevens zijn transparante varianten verkrijgbaar.

Anaal dildo’s

Liefhebber van anale seks? Ook hiervoor zijn modellen met zuignap verkrijgbaar. De zuignap zorgt ervoor dat je juist speciale anale standjes kunt doen.

Uniek in zijn soort: Dildo’s met beweegbare voorhuid

De meest realistische dildo’s met zuignap zijn verkrijgbaar met beweegbare voorhuid! Deze dildo’s voelen levensecht aan en kun je dus ook bijvoorbeeld aftrekken! De modellen met beweegbare voorhuis zijn ook verkrijgbaar op deze pagina.

Strap-on compatibel

Wil je van deze dildo een multifunctionele dildo maken? Dat kan! Er zijn namelijk veel dildo’s met zuignap te gebruiken als voorbinddildo! Wij raden je aan om de verschillende producten op deze pagina te kijken. Op de productpagina’s van onze partners kun je zien of het product hier geschikt voor is!

Formaat

Ook het formaat van de dildo’s met zuignap is variabel. Of je nu opzoek bent naar een grote XL dildo van meer dan 20cm of liever een modaal model hebt van rond de 15 centimeter, alles is mogelijk!

Ben je een beginner? Dan is het wellicht handig om een iets kleiner en minder breed instapmodel te nemen zodat je kunt wennen aan het gebruiken van een dildo. Zeker met standjes waarbij je de dildo berijdt, kan het wat moeilijker zijn om diepte te controleren. Dan is de keuze voor een kleiner model veiliger.

Veelgestelde vragen

De dildo met zuignap is eigenlijk aan alles te monteren met een vlakke ondergrond. Denk hierbij aan een badkamer vloer, een muur, een deur of bijvoorbeeld een stoel. Het is eigenlijk net welk standje je prettig vindt!

Bij het berijden van de dildo met zuignap is bijvoorbeeld een stoel of de vloer een goede keuze. Wil je de dildo liever gebruiken om op z’n hondjes te penetreren? Kies dan voor een wand of deur.

De zuignap van de dildo blijft doorgaans uitstekend werken. Wel is het van belang om een dildo regelmatig schoon te maken, dit kun je natuurlijk doen door de dildo na gebruik goed af te spoelen met warm water. Wil je de dildo optimaal reinigen? Kies dan voor een speciale ’toycleaner’, hiermee desinfecteer je het product. Als bijvoorbeeld verschillende personen de dildo (gaan) gebruiken is zo’n cleaner echt een must, zo zorg je dat infecties en bacteriën niet worden overgedragen.

De meeste dildo’s van dit type zijn juist waterbestendig! Het grote voordeel hiervan is dat je ook meer mogelijkheden hebt: wat dacht je van montage aan bijvoorbeeld een ligbad of jacuzzi? Zo kun je het nog allemaal niet iets spannender maken!