Mini vibrator

Mini vibrator

Een mini vibrator is een vibrator die niet groter is dan 12 centimeter. De modellen zijn erg schattig en compact. Dat maakt deze soort heel erg handig om overal mee naar toe te nemen. Er zijn ook veel discrete mini vibrators gemaakt, zo zijn er lipstick en mascara modellen te koop. Ideaal voor in de handtas!

  • Sortering

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Mini vibrator

Hulp nodig bij het kiezen van een mini vibrator?

Net zoals de normale vibrators, zijn ook de keuzes bij de mini vibrators enorm. Kies je voor een discreet model, of ga je liever voor een model die zich puur focust op de clitoris? Onze hulpgids hieronder helpt jou graag verder bij het kiezen van een geschikt model! Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen van onze bezoekers.

Alle soorten mini vibrators op Seksspeeltjes XL

Maar is een mini vibrator ook iets voor jou? Hieronder bespreken we de meest voorkomende soorten en behandelen we ook de meest voorkomende vragen omtrent mini vibrators. Doordat de mini vibrator zo’n klein formaat heeft zijn ze uitermate geschikt om de clitoris te stimuleren. Maar ze zijn ook goed te gebruiken voor penetratie. Seksspeeltjes XL vergelijkt voor op deze pagina de mini vibrators van meerdere webwinkels, maak een keuze uit één van de vele modellen.

Verschillende soorten mini vibrators

Er zijn een aantal verschillende soorten mini vibrators op de markt. En dat is heel erg fijn want niet elke vrouw wil nou eenmaal hetzelfde. Hierdoor is er voor iedere vrouw wel iets te koop wat aansluit op de wensen. Hieronder bespreken we de verschillende modellen. Door dit goed door te lezen hopen we het voor jou makkelijker te maken welk model jij moet bestellen.

De lipstick vibrator

Dit is een model die erg geliefd is onder vrouwen die graag geheimhouden dat ze een vibrator in hun bezit hebben. Deze is namelijk niet te onderscheiden van een echte lipstick. Dus als iemand per ongeluk in jouw handtas kijkt is niet te zien dat jij een vibrator bij je hebt. Doordat ze de vorm hebben van een lipstick kan het wel zijn dat niet alle soorten hiervan even prettig aanvoelen.

Vibrerend eitje

Ook dit model is heel erg geschikt om mee onderweg te nemen. Het is een klein bolletje en daardoor past hij perfect in jouw toilettas. Veel van de vibrerende eitjes worden geleverd met een afstandsbediening. Dat maakt dit model ook leuk om samen te gebruiken met je partner. Geef je afstandsbediening eens af en wacht af wat er gebeurt.

De bullet vibrator

Dit model ziet eruit als een lange kogel. Door de eenvoudige vorm is deze vibrator erg makkelijk in te brengen. Dit model is ook heel erg geschikt als een klein massageapparaat.

De Pocket Rocket vibrator

Als jij het fijn vindt om de focus helemaal op jouw clitoris te leggen dan is dit model voor jou heel erg geschikt. Dit speeltje heeft verschillende opzetstukken en daarmee kun je erg goed experimenteren. Ook is dit model heel erg fijn geprijsd en dat maakt hem geschikt voor uitproberen.

De mini wand vibrator

Deze vibrators zijn van goede kwaliteit en kunnen zeer krachtig zijn qua vibraties. Ook deze zijn geschikt als massageapparaat, misschien nog wel meer dan de bullet. Daardoor is dit ook een leuk speeltje om samen met je partner te gebruiken. Dit speeltje is perfect om mee te ontspannen en helemaal mee in de mood te komen.

De vinger vibrator

Dit is een vibrator die makkelijk over de vinger geschoven kan worden. Dit kan je gebruiken voor je eigen vingers maar ook je partner kan deze over zijn of haar vingers schuiven. Dit maakt de vinger vibrator echt een verlengstuk van je hand. Ook zorgt dit ervoor dat deze vibrator erg goed gestuurd kan worden. Wel zijn deze voornamelijk bedoeld voor de stimulatie van de clitoris dus de mogelijkheden zijn wel beperkt.

Wil je een mini vibrator kopen? Wij beantwoorden de meest gestelde vragen.

Deze vibrator kan heel erg gemakkelijk gestuurd worden. Daardoor is het voor jou heel erg simpel om hem naar jouw meest gevoelige plekjes te sturen. Hierdoor laat jij jezelf naar een fijn hoogtepunt komen. Een gewone vibrator bedekt wel meer van jouw intieme plekjes omdat deze simpelweg een stuk groter is. Een normale vibrator kan hierdoor tegelijkertijd jouw clitoris en vagina stimuleren. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat jij lekker vindt maar met een mini vibrator moet je wel wat meer polsbewegingen maken om al jouw gevoelige plekjes te bereiken.

Een mini vibrator is ook zeker geschikt om de anus mee te stimuleren door middel van uitwendige vibratie.  Omdat een mini vibrator klein en wendbaar is beweeg je hem gemakkelijk heen en weer tussen vagina, anus en clitoris. Let op: Een mini vibrator is NIET geschikt om in de anus te brengen. Juist omdat hij zo klein is ‘schiet’ hij gemakkelijk naar binnen, iets wat je absoluut niet wilt meemaken.

Het kan zijn dat jij al helemaal wild wordt van weinig stimulatie dus als je bewust op zoek bent naar een vibrator welke sensueel is en zacht trilt is een mini vibrator helemaal jouw ding. Maar als je op zoek bent naar wat intensere trillingen kan je ook met een mini vibrator zeker uit de voeten. Bij de koop van een mini vibrator moet je er zeker op letten of deze waterproof is. Als dit het geval is kan hij ook gebruikt worden onder de douche of in bad. Een ander groot bijkomend voordeel is dat deze makkelijker schoongemaakt kunnen worden.

En je kunt natuurlijk ook op andere kenmerken filteren als je een mini vibrator wil gaan aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op power. Hierbij kan je kiezen voor batterijen of een oplaadbaar exemplaar. Ook kan je hiermee gemakkelijk op lengte filteren. Je kunt dus op alles filteren wat jij belangrijk vindt waardoor je in een mum van tijd het speeltje hebt gevonden wat het beste bij je past!

Als jouw speeltje waterdicht is heb je geen speciale toycleaner nodig. Je kunt hem dan gewoon onder het water schoonspoelen. Maar is dit niet het geval, dan raden wij wel aan om toycleaner te bestellen. Het is namelijk heel erg belangrijk om jouw speeltjes goed schoon te houden. Je wil geen schimmel- of blaasinfectie oplopen door jouw seksspeeltje. Als je de speeltjes goed schoonmaakt nader hand en voordat je ze gaat gebruiken voorkom je dat er onnodige bacteriën op het speeltje zitten.