Penis sleeves

Koppels gebruiken vaak seksuele accessoires om nieuwe sensaties te ervaren en wat is een betere manier om dit te doen dan het gebruik van penis sleeves. De penis sleeve is de perfecte toy voor hem en haar. De vrouw ervaart meer plezier tijdens de penetratie, door bijvoorbeeld de structuur met ribbels en verlenging/verbreding van de penis. De man daarentegen ervaart extra stimulatie door de structuur aan de binnenkant van de penis sleeve. De penis sleeve wordt verder veelal geprezen door het feit dat het de orgasmes van de man uitstelt, waardoor je samen langer kunt genieten van de seks! Tot slot is de penis sleeve ook succesvol voor het langer aanhouden van de erectie! Kortom: De penis sleeve is een goede manier om je seksuele activiteit naar een nieuw niveau te brengen en extra spannend te maken. Wij leggen onderaan de pagina tevens uit hoe ze werken en welke verschillende penis sleeves je kunt kopen.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Wat is een penis sleeve precies?

In veel landen staat de penis sleeve bekend als een “peniskoker”, het uiterlijk is dan ook letterlijk een koker die over de penis wordt geplaatst. Het geeft het mannelijke geslachtsdeel het een nieuwe vorm, vergroot de lengte en verandert de penis is een perfecte creatie die ideaal is voor ultieme penetratie. Veel van deze penis sleeves worden geleverd met aanpasbare veters en / of bandjes, omdat iedere penis natuurlijk verschilt van omtrek en lengte. Dus of ne nu een lange, kleine, dunne of dikke penis hebt, de penis sleeve zal over het algemeen zonder problemen passen.

Het beeld over de penis sleeve is door de jaren heen veranderd. In het begin werd het product veelal afgedaan als product dat gebruikt wordt voor mannen met een kleine penis of erectieproblemen. Inmiddels wordt de penis sleeve door veel koppels als welkome toevoeging gezien in het seksleven. In feite stijgt de verkoop van de penis sleeves elk jaar omdat de meningen van de gebruikers zeer positief zijn en wordt er veelal bevestigd dat de sleeves de seks verbeteren.

Soorten penis sleeves

Er zijn veel soorten penis sleeves die je op de markt kunt vinden. Deze onderscheiden zich van de rest door de textuur, de materialen waaruit ze zijn gemaakt en de technologie die ze integreren. Als je overweegt om een penis sleeve te kopen, kan onze uitleg per model nuttig zijn om een goede keuze te maken.

Realistische penismanchetten

  • Maakt de penis groter
  • Realistische textuur zoals een normale penis met herkenbare eikel

Zoals de naam al zegt, hebben de realistische penis sleeves veel gemeen met een echte penis en dit is erg gunstig voor de penetratie. Het zien en voelen als een echte penis maakt een vrijpartij nog spannender.

Veel covers zijn voorzien plastic met lichte huidskleur, omdat hier de accenten van een realistische penis nog beter uitkomen. Er zijn echter ook exemplaren beschikbaar voor mensen met een getinte of donkere huidskleur. Een ander alternatief zijn de transparante, realistische penishulzen, door de transparantie blijf je het mannelijk geslachtsdeel zien tijdens de penetratie.

Over het algemeen zijn de sleeves gemaakt van siliconen, zijn ze hypoallergeen en gemakkelijk te wassen. Wat technologie betreft, het hangt allemaal af van wat je wilt kopen. Je kunt er een aantal vinden met trilverlengsystemen die ze veel realistischer maken. Als je geen trillingen wilt maar je eigen beweging gebruikt, ook geen probleem, het grotendeel van de penis sleeves bevat namelijk geen additionele functies.

Vibrerende Penis sleeves

  • Vibratie voor nog plezier.
  • Verhoog de gevoeligheid.
  • Geschikt om met z’n tweeën van te genieten (ook mannen genieten van de vibratie).

Dit type sleeves is één van de favorieten, niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen, omdat de vibrerende werking de gevoeligheid verhoogt. Zoals de naam al aangeeft zit is er vibratie in de sleeves verwerkt. De vibratie zit vaak ook aan de onderkant van de sleeve verwerkt, zodat de balzak van de man heerlijk vibreert wordt tijdens de penetratie. Ondanks dat de sleeve vibrerend is, hebben de meeste een realistisch ontwerp met aders en een eikel voor een realistischer uiterlijk. De meeste zijn waterdicht, inclusief het trilsysteem, dus je kunt zoveel in de badkamer spelen als je wilt! Een belangrijk feit over de vibrerende sleeves is dat deze, in tegenstelling tot de andere typen, bij grotere penissen strak kunnen aanvoelen.

Transparante penis sleeves

  • Zichtbaarheid van de penis.
  • Verliest realisme niet.
  • Kom met textuur

Transparante penis sleeves zijn ideaal om mee te spelen als je het echte gevoel van de penis nog wilt ervaren, je blijft de penis immers zien tijdens de penetratie dankzij de transparantie van de sleeve. De sleeves hebben dezelfde eigenschappen als de andere sleeves. Wist je dat de penis sleeves ook regelmatig in sets verkocht worden? Je kunt dan regelmatig wisselen om de seks nog spannender te maken. De sets zijn voorzien van sleeves die verschillen o.b.v. lengte, omtrek, vibratie en textuur.

Veelgestelde vragen over de penis sleeves

Wat betreft functionaliteit van de penis sleeve, ze dienen in feite om de dikte en lengte van de penis te vergroten, de textuur te verbeteren(met bijvoorbeeld ribbels) en het paar tevreden te stellen. Ze worden over het algemeen ook vaak gebruikt door mannen met erectie problemen. Mannen met gebogen penissen en mensen met korte penissen weten echter hoe ze van deze sleeves kunnen profiteren. Je kunt met een penis de penis als het ware een nieuwe vorm geven en een aangename seksuele ervaring bereiken voor beiden.

Penis sleeves kunnen op het eerste gezicht ingewikkeld lijken. Als je echter de gebruiksprocedure in detail leest, kun je het proces vereenvoudigen. Net als bij andere seksspeeltjes is het het beste de sleeve aan doen wanneer je rechtop of half rechtop staat om de beste pasvorm te krijgen. Je kunt sleeves met of zonder condoom gebruiken.

Als je een waterdichte penis sleeve draagt, is het een goed idee om hem op te warmen in water voordat je het product geruikt. Dit brengt het dichter bij je lichaamstemperatuur en maakt het zowel voor jou als voor je partner comfortabeler. Breng dan voldoende glijmiddel aan op je penis en mouw. Dat maakt het makkelijker om te glijden. Als je sleeve aan de bovenkant gesloten is, knijp je erin om de meeste lucht te verwijderen. Net als bij een condoom, wil je geen luchtbellen. Duw je penis zo ver als je kunt. Duw daarna het scrotum één voor één door de balriem (als jouw sleeve er één heeft). Dit is het deel dat het meest ongemakkelijk kan zijn totdat je eraan went. Als het een beetje krap is, wees dan voorzichtig en blijf proberen totdat beide ballen passeren. Als het niet comfortabel blijft voelen, raden we je aan om het product niet meer te gebruiken.

Het is belangrijk om te vermelden dat de prijs van deze penis sleeves varieert en volledig afhankelijk is van het type dat je kiest. De vibrerende penis sleeves zijn duurder dan de normale. De prijs varieert doorgaans tussen de € 8,95 en € 32,95. Op Seksspeeltjes XL vergelijken we de penis sleeve aanbiedingen van meer dan 5 webwinkels, zodat je altijd de beste sleeve vindt voor een goede prijs.