Vibrators

Vibrator

Vibrators zijn één van de meest verkochte producten ter wereld en zijn misschien wel het populairste seksspeeltje ter wereld. Het vibrerende speelgoed wordt grotendeels gebruikt door vrouwen. Door de aangename trilling bij de intieme zones, is de vibrator een aanwinst voor iedere vrouw. Je hebt bij het kopen van een vibrator de keuze uit een groot aantal modellen. Ga je voor een Tarzan Vibrator(Met dubbele functie: penetreren en stimulatie van de clitoris)? Of kies je liever bijvoorbeeld een vibrator die de G-Spot stimuleert? Maak onder deze tekst direct de keuze uit een van de modellen en vind de beste prijs. Naast de modellen voor vrouwen, zijn ook de koppelvibrators razend populair. Deze vibrators kunnen bijdragen aan een spannender seksleven met betere orgasmes! Wist je uit onderzoek is gebleken dat meer dan 30% van de vrouwen in België een vibrator in het nachtkastje heeft liggen? Kortom: Een vibrator kopen? Op SeksspeeltjesXL.be vind je een uitgebreid aanbod vibrators van meer dan 5 winkels.

 • Model vibrator

 • Sortering

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Vibrators

Hulp nodig bij het kopen van een vibrator?

Kun je hulp gebruiken bij het uitkiezen van een vibrator? Wij kunnen dat goed voorstellen. Wist je dat er tientallen verschillende soorten vibrators te kopen zijn? Of je nu houdt van een grote of een kleine vibrator, een realistische vibrator of een meer praktisch model. Wij bespreken onderaan de pagina de eigenschappen en mogelijkheden van de verschillende vibrators.

Populaire vibrators

Je hebt bij het kopen van een vibrator de keuze uit diverse soorten. Wij informeren je hieronder graag over de meest gebruikste modellen en de bijhorende eigenschappen per vibrator.

Tarzan vibrator

 • Penetratie en stimulatie van de clitoris.
 • Ultiem genot! Deze vibrator staat bekend als een ultiem middel om klaar te komen.
 • Het populairste model op de markt.

De Tarzan vibrator staat ook wel bekend als ‘Rabbit Vibrator’. Deze vibrator kreeg dankzij de serie  ‘Sex and the city’ voor het eerst bekendheid onder het grote publiek. De Tarzan vibrators staan vooral bekend om de dubbele functie: penetreren en stimuleren van de clitoris.

Anale vibrator

 • Speciaal gemaakt voor anaal gebruik
 • Iets smaller voor makkelijke inbreng
 • Ook geschikt voor mannen met speciale prostaat massage

Liefhebber van anale seks? Bestel dan een vibrator die speciaal bedoeld is voor anale penetratie.  Deze modellen hebben een kleinere diameter(dus zijn minder breed) en kennen een speciale top, waardoor deze als het ware eenvoudiger zijn in te brengen.

Wist je dat anale vibrators ook aan te schaffen zijn voor mannen? Er zijn speciale versies uitgebracht met prostaat massage! Bekijk de opties op deze website.

Vaginale ‘ei’ vibrators

 • Voor extra spanning met jouw partner
 • Vaginaal in te brengen
 • Met afstandbediening

Wil je extra spanning beleven met jouw partner? Dan zijn vibrerende vaginale eitjes een uitkomst. Deze eitjes zijn vaginaal in te brengen en kunnen bestuurd worden met een afstandbediening. Veel stellen kiezen voor vaginale eitjes voor extra spanning bij bijvoorbeeld een avondje uit. Durf jij het aan om jouw partner de vaginale eitjes te laten besturen? Of zit je liever zelf achter de knoppen? Bekijk de modellen op SeksspeeltjesXL.be!

Satisfyer

 • Luchtdruk vibrator met extreme stimulatie van de clitoris
 • De populairste vibrator van dit moment

De satisfyer is een luchtdruk vibrator en staat bekend als dé vinding van dit moment. De clitoris wordt door de Satisfyer gestimuleerd door speciale luchtdruk  pulsaties. Deze speciaal gevormde kop en vacuumtechniek én het feit dat de satisfyer niet eens de clitoris aan hoeft te raken zorgen voor een zeer innovatief product. De Satisfyer staat bekend om zeer aangename orgasmes.

Wist je dat er in Spanje zelfs enkele maanden geleden een vrouw wel 40! Satisfyers heeft gestolen? En dat ze hiervan de helft zelf gebruikte? Dit bericht is groots in het nieuws geweest in Spanje en sinsdien is dit product nóg populairder geworden. Een geniale publiciteitsstunt of kon deze Spaanse vrouw de intensheid van de Satisfyer niet aan? 😉

Vibrator kopen? Bekijk de meest gestelde vragen over dit product.

De vibrator met twee functies: De Tarzan is al jaren de populairste vibrator in de markt. Doordat deze vibrator zowel de clitoris stimuleert als penetreert kiezen veel vrouwen voor dit product. Een ander product dat een enorme opmars gemaakt heeft is de Satisfyer! Dit is een luchtdruk vibrator die zich 100% richt op stimulatie van de clitoris, vrouwen ervaren heftige orgasmes dankzij dit product. Een veel gehoorde mening naar aanleiding van dit product: “Het is als orale bevrediging, maar dan nóg intenser’. Kortom: Ook de Satisfyer vibrator is een product om te overwegen!

De prijs van een vibrator is zeer afhankelijk van functies, merk, model en grootte. De voordeligste prijzen van vibrators liggen al rond de € 13,95. de duurste modellen kunnen wel meer dan € 200,- kosten. De gemiddelde prijs ligt echter tussen de € 20 en € 40,-!

Een vibrator aanschaffen kan een lastige bezigheid zijn: er zijn immers zoveel modellen. Echter is een vibrator een hygiëne product, waardoor retourneren niet mogelijk is. Stel daarom voor aanschaf in ieder geval de volgende twee vragen:

 • Voor wie is de vibrator?
  Is de vibrator bedoeld om alleen te gebruiken? Of wil je juist het gebruiken als extra spannende seks met jouw partner?
 • Wat wil je met de vibrator?
  Kies je uitsluitend voor uitwendige stimulatie van de clitoris? Wil je een model dat penetreert? Of kies je voor een vibrator met beide functies?

Verder is het bij aanschaf van een vibrator raadzaam om je in te lezen over de verschillende soorten modellen. Zo heb je een grote kans dat je de juiste vibrator koopt.

Vibrators van de grotere producenten zijn veilig en betrouwbaar.  De modellen worden voor uitbrengen uiteraard ruimschoots getest De grote producenten gebruiken plastic van hoge kwaliteit, zonder weekmakers. Wij raden je daarom om een vibrator te kopen bij een betrouwbare webwinkel.

De grotere webwinkels bieden uitsluitend producten aan die van goed materiaal zijn gemaakt en geen weekmakers bevatten. Houdt bij de aanschaf van een product ook rekening met het feit of een vibrator waterdicht is of niet. Verder is het raadzaam om de beoordelingen van andere gebruikers te lezen. Tip: Lees voor gebruik ook altijd even de gebruiksaanwijzing.

Ja, er zijn speciale vibrators aan te schaffen voor mannen. Dit gaat om anaal vibrators met speciale functie voor het masseren van de prostaat. De prostaat wordt ook wel de P-spot genoemd(De mannelijke g-spot), massering van de prostaat kan als zeer aangenaam ervaren worden en zelfs leiden tot orgasmes.