Fleshlight

Fleshlight kopen

De fleshlight is hét populairste seksspeeltje voor mannen! Dit speeltje staat ook wel bekend als ‘pocketpussy’, ‘fake vagina’ en als ‘kunstvagina’. De fleshlights zijn bedoeld om het masturberen voor mannen nog plezanter en spannender te maken. De fleshlights zijn geproduceerd van ‘reel feel superskin’ waardoor de seksbeleving (bijna) vergelijkbaar is als met het vrouwelijke geslachtsdeel.

Je hebt met een fleshlight altijd een kunstvagina in huis waar je een plezierig avontuur mee kunt beleven. Wist je dat de Fleshlight eigenlijk een kunstvagina is die verwerkt is in het model van een zaklamp? De naam fleshlight is om deze reden ontstaan. Alleen de fleshlights hebben wel wat meer te bieden dan alleen licht ;-).

*Wist je dat fleshlights ook verkrijgbaar zijn als kunst anus en kunst mond? Zo kun je dus met een fleshlight niet alleen vaginale maar ook anale en orale seks nabootsen.

  • Soort Fleshlight

  • Sortering

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc
keuzehulp Fleshlight

Hulp nodig bij het kopen van een fleshlight?

Je hebt de keuze uit tientallen soorten fleshlights op SeksspeeltjesXL.be. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat je hulp nodig hebt bij het kopen van een fleshlight. Iedere fleshlight heeft niet alleen zijn eigen functionaliteiten, maar verschillen zelfs van vaginamodel. Zo heb je zelfs de keuze uit fleshlights die zijn gebaseerd vagina’s van bekende sterren en modellen! Onderaan deze pagina hebben we de meest gestelde vragen voor je beantwoord en behandelen we de verschillende modellen fleshlights die je kunt kopen.

Fleshlights van bekende modellen

Veel bekende sterren in de seksindustrie hebben in de loop der jaren een fleshlight laten maken die qua look & feel is gebaseerd op hun eigen vagina. Kortom: Kijk jij graag seksfilmpjes van een bepaald (bekend) model? Grote kans dat er dan ook van dát model een fleshlight is uitgebracht!

Een Fleshlight kopen? We geven hieronder antwoord op de meest gestelde vragen over dit product.