Fleshlight Shower Mount – Gebruik je fleshlight onder de douche

Een unieke ervaring onder de douche beleven met een fleshlight? Ideaal om seks in de douche te simuleren en voor velen zelfs letterlijk het hoogtepunt of de perfecte start van de dag! Met de speciale shower mount kun je zoals de naam al zegt, onder de douche een fleshlight gebruiken en zo bijvoorbeeld de ‘doggy’ positie nabootsen. Je bevestigt hem aan de muur en in de houder kun je, je fleshlight plaatsen. Hierdoor heb je ook onder de douche eindeloos plezier van jouw kunstvagina of anus!

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

De 3 meest populaire Fleshlight Shower Mount modellen

Fleshlight Shower Mount

Met dit handige hulpmiddel stimuleer je jezelf super handig in en onder de douche. Met dit hulpmiddel kan je je fleshlight of fleshjack makkelijk aan de wandsteun hangen. De kleur van dit hulpmiddel is zwart. Het handigste van dit hulpmiddel is dat je je fleshlight of fleshjack handsfree onder de douche kunt gebruiken. Het hulpmiddel heeft een hele sterke en duurzame zuignap waardoor je de shower mount stevig op een glad oppervlak kunt bevestigen. Hiermee kan je de fleshlight op een hele andere manier gebruiken. Hij is te gebruiken met de standaard fleshlight behuizing in alle kleuren.

Douchesteun van Pornstar Signature Series

Seks onder de douche, het klinkt heel leuk maar dit is meestal super onhandig. Maar met de douchesteun uit deze serie is het absoluut niet onhandig. Het is namelijk een heel handig hulpmiddel waarmee je onder de douche kunt genieten van een fijne en realistische stimulatie. Hij heeft een hele sterke zuignap waardoor hij makkelijk op gladde oppervlakken te bevestigen is. Daarna bevestig je de fleshlight met een handige beweging in de shower mount en kan je aan de slag. Het is alleen nog zaak om de steun zo te positioneren zodat hij voor jou goed staat en dan kan je aan de slag met de stimulatie.

Je gebruikt hem door de dop van de stroker los te schroeven en dan draai je deze op de douchesteun. Hierna breng je de zuignap op een glad oppervlakte aan en dan druk je deze goed en stevig vast. Als je de hendel naar beneden trekt dan zit de zuignap muur en muurvast. Hierna kan je lekker je gang gaan en hoef je ook niet bang te zijn dat hij losschiet.

Quickshot Shower Mount Adapter

Deze is speciaal ontwikkeld voor de Quickshot Mastubators en je kunt hem gebruiken in combinatie met de fleshlight shower mount. De kleur van deze stimulator is transparant. Dit hulpmiddel geeft jou echt de mogelijkheid om onder de douche te genieten van seks. Dit komt omdat je hiermee jouw fleshlight ook onder de douche kunt gebruiken. Verwijder de doppen aan de beide kanten van jouw Quickshot Masturbator en gebruik hierbij deze adapter om deze aan jouw shower mount te bevestigen. Hierna is het verstandig om alles schoon te maken met lauwwarm water en een toycleaner.

Meest gestelde vragen over het shower mount accessoire voor fleshlights

De fleshlight is natuurlijk een heel erg leuk en fijn seksspeeltje voor mannen die vele mannen als zeer positief ervaren. Maar seks onder de douche is toch wel iedereens fantasie. Met dit hulpstuk wordt deze fantasie waarheid! Je bevestigt hem aan de muur en je plaatst de fleshlight in de houder. Hierdoor kan je ook onder de douche de fantastische ervaring van jouw speeltje ervaren. Je kunt de shower mount op verschillende manieren positioneren zodat het voor iedereen een hulpstuk op maat is. Doordat de ervaring onder de douche heel anders is geeft dit hulpstuk zeker een grote meerwaarde aanvullend op jouw fleshlight.

Nee het is echt een hulpstuk wat je moet gebruiken in combinatie met de fleshlight. Dit is het hulpstuk waardoor je, je fleshlight aan de muur kunt bevestigen. Daardoor heb je deze nodig als aanvulling op jouw fleshlight.

Aan de meeste shower mounts zit een zuignap, deze bevestig je aan de muur en draai je aan. Daarna kan je de shower mount zo draaien zodat hij precies op de juiste hoogte staat voor jou. Als dit allemaal goed staat en past kan je de fleshlight erin bevestigen. Hierna kun je de fleshlight gebruiken zoals je gewend bent.