Blowjob Simulators

De meest aangename seksvorm voor veel mannen is natuurlijk de blowjob. Er is goed nieuws voor deze mannen! De blowjob is namelijk ook als masturbator verkrijgbaar, deze worden ook wel blowjob simulators genoemd. Dit seksspeeltje simuleert een zo realistisch mogelijke blowjob na. Het wordt ook wel gezien als een next-level versie van de kunstvagina! Op Seksspeeltjes XL vergelijk je eenvoudig de blowjob simulators van meerdere erotische webwinkels.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Beste blowjob simulators – Top 3

Van plan om een blowjob simulator te kopen? Dan kun je wellicht wel wat tips gebruiken. Wij hebben een top 3 lijstje gemaakt van de masturbators die orale seks nabootsen.

1. FPPR. Mond Masturbator

De heerlijke zuigkracht van een ultieme blowjob ervaren? FPPR heeft een mooie compacte mond masturbator ontwikkeld met een trendy design. De voorkant van de masturbator is voorzien van een lekkere mond met een zuigende werking. De binnenkant is voorzien van de nodige ribbels en nopjes die de penis heerlijk stimuleren. De FPPR. mond masturbators zijn verkrijgbaar in het wit, in mokka en in de kleur van de huid. De FPPR. serie masturbators zijn aangenaam geprijsd tussen de 10 en 20 euro.

2. Rebel Blowjob Masturbator

Deze masturbator is uitermate populair! De luxe Rebel Blowjob Masturbator is een iets prijzigere blowjob simulator, maar wat ons betreft absoluut de moeite waard. Dit model is uitgerust met 7 vibratiestanden, waardoor je verschillende intensiteit kunt ervaren. Helemaal uniek is de heerlijke verwarmingsfunctie in de Rebel Blowjob Masturbator, de sleeve kan zich tot wel 40 graden opwarmen, hierdoor heb je nog meer die beleving van een echte blowjob in een heerlijk warme mond. Eenvoudig op te laden met USB en makkelijk te onderhouden. Dit model is verkrijgbaar voor prijzen tussen de 110 en 130 euro.

3. Fleshlight Turbo Ignition

Een geliefde typische orale fleshlight is de Fleshlight Turbo Ignition. Dit model ziet er vrij high-tech uit en straalt niet direct de perfecte blowjob machine uit, tot je hem in werking brengt! De binnenkant van de Turbo Ignition is namelijk van speciale structuren voorzien die een geweldige blowjob nabootst. Dit model is dan ook zeer geliefd onder onze bezoekers. De binnenkant is volledig doorzichtig dus je kunt de live actie rondom jouw penis gedurende het gebruik heerlijk bekijken. Fleshlight Turbo Ignition is verkrijgbaar voor prijzen tussen de 60 en 70 euro.  Nieuwsgierig? Vergelijk dit model direct op deze pagina van Seksspeeltjes XL!