Sekspop

Sekspoppen

Een sekspop komt van alle seksspeeltjes het meest dichtbij een echte sekspartner. De poppen worden ook wel een sex doll, real dolls, sexpop, opblaaspop* of love doll genoemd. Sekspoppen zijn te koop voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt een sekspop gebruiken voor het masturberen. De vrouwelijke variant beschikt bijvoorbeeld altijd over een kunstvagina en de mannelijke poppen over kunstpenissen in stijve toestand.

Sekspoppen worden steeds realistischer

Wist je dat sekspoppen vandaag de dag steeds realistischer worden gemaakt? Een realistische sekspop wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal om zo het gevoel van gemeenschap met een persoon zo goed mogelijk na te bootsen. De huid, het haar en de geslachtsdelen zijn dan ook levensecht nagebootst in veel gevallen. De beleving van het gebruik van een sekspop is dan ook steeds beter geworden.

Bij het kopen van een sekspop heb je de keuze uit een groot aantal varianten. Je hebt bijvoorbeeld sekspoppen met uitsluitend een lichaam, sekspoppen in missionaris positie, sekspoppen in ‘doggy’ positie en sekspoppen die levensecht zijn met gezicht. Op deze pagina van SeksspeeltjesXL.be vind je een groots aanbod aan verschillende sekspoppen.

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

* Een andere variant van de sekspop, weliswaar iets minder realistisch maar wel goedkoper zijn de opblaaspoppen. Deze poppen worden dus opgeblazen, waardoor ze in zeer compacte verpakking geleverd worden. Opblaaspoppen beschikken vaak ook over een kunstvagina en worden vaak gebaseerd op beroemde sterren uit de spannende filmpjes.