Tepelzuigers

Tepelzuigers, ze worden ieder jaar weer populairder! Ze doen ook veel meer dan men denkt, de tepels zijn immers één van de meest gevoelige delen van het lichaam en één van de meest gewilde gebieden tijdens de seks. Met tepelzuigers kun je de seksuele ervaring verder verbeteren en kun je alleen of met je partner plezier hebben!

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Tepelzuigers: populair in het voorspel

Tepelzuigers worden ook vaak gebruikt in het voorspel. De tepels zijn een deel van het lichaam waar veel zenuwen lopen. Bij stimulatie van de tepels verhoogt de zin in gemeenschap ook enorm. In het begin kan het wellicht even wennen zijn om tepelzuigers te gebruiken, maar wanneer je eenmaal het gevoel hebt dat je de stille, sensationele kracht van de zuignappen volledig onder de knie hebt, zul je veel plezier beleven aan de tepelzuigers.

Op Seksspeeltjes XL.be vergelijk je eenvoudig de tepelzuigers van meerdere webwinkels. Tepelzuigers kopen, maar nog geen idee waar je rekening mee moet houden? Lees onderaan deze pagina onze keuzehulp waarbij we de verschillende types tepelzuigers met bijhorende eigenschappen bespreken.

Soorten tepelzuigers

Er zijn een aantal soorten tepelzuigers op de markt, de verschillen zitten hem vooral in functies en de manier waarop de tepelzuigers gemonteerd worden. We informeren je graag over de verschillende opties zien die je kunt vinden in de winkels van onze partners. Lees de onderstaande keuzehulp goed door zodat je tepelzuigers kunt kopen die goed bij je past.

Tepelzuigers met hoedje

 • Voordeligste tepelzuigers
 • Vaak gemaakt van siliconen
 • Eenvoudig te gebruiken

De tepelzuigers met hoedje zijn zeer eenvoudig toe te passen. Je knijpt het hoedje dicht en plaatst de zuiger vervolgens op de tepel, deze trekt dan als het ware vanzelf vacuum. Dit is een goed instapmodel voor de beginnende gebruiker, echter is de zuigkracht wel wat lastig te regelen ten opzichte van bijvoorbeeld de tepelzuigers met buisje of handmatige pomp.

Tepelzuigers met hoedje en buisje

 • Extra lang effect
 • Vaak gemaakt van siliconen
 • Eenvoudig te gebruiken

De tepelzuigers met hoedje en buisje verschillen in gebruik niet veel van de zuigers met alleen een hoedje. Echter zijn deze variant zuigers simpelweg voorzien van een buisje waarmee je extra of juist minder druk op de tepel kunt zetten.

Tepelzuigers met los pompje

 • De intensiteit beter kunnen bepalen
 • Krachtiger dan de andere modellen

De liefhebber van tepelzuigers met wellicht iets meer ervaring zullen al graag de intensiteit volledig zelf in de hand willen hebben. Dit kan met de tepelzuigers met los pompje. Geef zoveel vacuumkracht mee aan de zuiger door simpelweg het pompje te gebruiken.

Vibrerende tepelzuigers

 • Constante stimulatie
 • Instelbare trillingen
 • Met afstandsbediening

Hier komen we bij de heilige graal van tepelzuigers. Deze zijn vergelijkbaar met vibrerende tepelklemmen, maar geavanceerder doordat de tepelzuiger immers nog intenser is. De meeste modellen hebben een afstandsbediening, je hebt vaak de keuze uit meer dan 10 vibratieniveaus. Ideaal voor een spannend voorspel, durf jij de afstandbediening aan je partner te geven? Uiteraard is deze vibrerende tepelzuiger ook uitstekend voor solo gebruik.

Stel je een lange dag met stress voor die eindigt met een ontspannend orgasme. Je kunt hem gebruiken tijdens het douchen of een heerlijk schuimbad, want ze zijn ook waterdicht, onderdompelbaar en gemaakt van delicate materialen zodat ze je tepels niet beschadigen. Sommige modellen die je in de belangrijkste online winkels vindt die gespecialiseerd zijn in seksspeeltjes, zijn geavanceerder dan andere. Hoe meer functies de tepelzuiger heeft, hoe duurder, maar deze ervaring is wat ons betreft absoluut de moeite waard om uit te proberen!

Veelgestelde vragen over tepelzuigers

Tepelzuigers hebben een zuigende werking op de tepels en zorgen voor prettige stimulatie. Ze kunnen worden geleverd in de vorm van zuignappen of met klemmen die aan de punt van de tepels geplaats kunnen worden. Tepelzuigers kunnen zelfs orgasmes opwekken. Het speeltje wordt ook vaak gebruikt voor een spannend voorspel.

Zoals alle seksspeeltjes is de belangrijkste reden om tepelzuigers te kopen om extra stimulatie te krijgen en het seksleven spannender te maken. We kunnen echter twee extra redenen uitleggen om een ​​zuignap thuis in je la te hebben.

Genot en langdurige intensiteit

Een tepelzuiger maakt de tepels extra gevoelig. Met behulp van het vacuümmanipulatiemechanisme wordt de gevoeligheid van de tepels naar een hoger niveau gebracht. Wanneer de zuignap wordt ingedrukt, trekt het bloed weg van de tepel, waardoor een vacuüm ontstaat. Wanneer de zuigkracht wordt vrijgegeven, komt er bloed in de tepel, waardoor het gebied nog gevoeliger wordt. Wanneer het proces een paar keer wordt herhaald, bereikt de tepel een geheel nieuw niveau van gevoeligheid. Dit maakt elke aanraking, lik en druk enorm aangenaam, met de sensaties sterk overdreven.

Visueel aantrekkelijk

De tepelzuigers zorgen over het algemeen niet alleen voor gevoeligere tepels, ook zullen de tepels veel voller worden door het gebruik van de zuigers doordat er extra bloed naar de borsten gepompt wordt. De vergroting en verharding van de tepel is weliswaar tijdelijk, maar brengt wel voordelen met zich mee. Gebruik het voordat je partner thuiskomt en zie de opwinding op hun gezicht wanneer je ineens vollere tepels hebt.

Het werkt ook terwijl je masturbeert, omdat je kunt voelen en kijken hoe je lichaam met plezier geniet terwijl je een ander stimulerend middel op je geslachtsdelen of alleen je vingers gebruikt.

De werking van tepelzuigers gaat in feite over het vinden van een manier om de bloedstroom voorzichtig te verhogen met sterke zuigkracht. De tepels zullen zwellen en gevoeliger worden, waardoor je genot ervaart. Ook als jouw partner bijvoorbeeld na het gebruik van de tepelzuiger tijdens gemeenschap de borsten aanraakt, zal dit veel intenser aanvoelen.

Afhankelijk van het type kan een tepelzuiger op verschillende manieren gebruikt worden. Alles hangt af van de structuur van de zuignappen. Sommige modellen veroorzaken aanvankelijk pijngevoel omdat de zuigkracht erg ruw wordt. Maar na verloop van tijd raak je eraan gewend en begin je ervan te genieten.

Als je de hevigheid niet wilt meemaken, is het beter om tepelzuigers met een hoedje te gebruiken. Deze worden op de uiteinden van de tepels geplaatst en sturen trillingssignalen. De stimulatie van deze variant van de tepelzuiger is over het algemeen direct plezierig.