Seksspeeltjes voor vrouwen

Seksspeeltjes voor vrouwen

Steeds meer vrouwen hebben er één of meerdere: seksspeeltjes. Tegenwoordig is het dan ook volledig normaal om seksspeeltjes te hebben en te gebruiken. Seksspeeltjes zijn dan ook steeds meer geaccepteerd worden in de samenleving. Uiteraard kent iedereen de vibrators en dildo’s, de markt staat echter niet stil en producenten brengen steeds meer mooie innovaties uit om masturbatie nog fijner of spannender te maken.

Populaire seksspeeltjes voor vrouwen? Bekijk de Satisfyer en We-Vibe Nova

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Satisfyer? Één van de seksspeeltjes voor vrouwen van dit moment, deze luchtdrukvibrator brengt jouw orgasmes naar ongekende hoogte. Een ander speeltje dat je absoluut moet bekijken zijn de toys van het merk We-Vibe, zo stimuleert bijvoorbeeld de We-Vibe Nova zowel de clitoris als de g-spot, uniek in zijn soort! Vergelijk op deze pagina eenvoudig de seksspeeltjes van diverse topmerken en de voordeligste webshops op het gebied van seksspeeltjes!

  • Filter op categorie

  • Sorteer op

Seksspeeltjes van o.a.
erovibes pabo willie easytoys christine le duc

Top 7 seksspeeltjes voor vrouwen

1. Geisha ballen

Geisha ballen staan ook wel bekend als vaginale balletjes. Dit zijn balletjes die je in je vagina inbrengt. Deze balletjes zorgen voor een extra stimulans van en in de vagina. De geisha ballen zijn te koop in verschillende groottes en formaten en daarnaast zijn ze gemaakt van metaal. Metaal is een duurzaam materiaal wat er dus voor zorgt dat ze lang mee gaan.

De geisha balletjes kunnen gebruikt worden als onderdeel van het voorspel samen met de partner. Maar het voornaamste waar de geisha ballen voor gebruikt worden is het trainen van de bekkenbodemspieren. Dit komt goed van pas als je bijvoorbeeld je blaas niet meer onder controle hebt of als je kinderen hebt gehad. Er kunnen veel verschillende soorten oefeningen gedaan worden met de balletjes. Wanneer deze oefeningen herhaald worden, worden de bekkenbodemspieren sterker. En dit heeft uiteindelijk veel voordelen voor de vrouw maar ook voor de man. De vagina kan namelijk strakker worden door het trainen van de spieren. En als de vagina strakker is kan de penetratie lekkerder worden.

2. Vibrator

De vibrator was altijd al een populair seksspeeltje voor de vrouw en dit is nog steeds een populair speeltje. We zien nu dat de duo vibrator steeds populairder wordt voor de vrouwen. De duo vibrator heeft 2 knoppen. Deze kunnen de vagina intens stimuleren. Ook worden de vibrators gemaakt van hoogwaardig materiaal en daardoor kan de vibrator gebruikt worden voor langdurig plezier. De meeste vibrators hebben meerdere standen. Er zitten knoppen onderaan het speeltje en daarmee kan de vibrator van stand gewisseld worden. De grote knop op de vibrator stimuleert de G-spot en de kleine knop is gemaakt voor het stimuleren van de clitoris. Er zijn ook vibrators met ribbels en die ribbels zorgen voor extra stimulatie van de vagina. En doordat er ook nog geschakeld kan worden tussen de verschillende standen is er voor elke vrouw wel een fijne stand te vinden.

3. Satisfyer pro

De satisfyer pro is een vibrator die werkt op luchtdruk. Er wordt gezorgd voor pulserende luchtdrukgolven. Maar de satisfyer pro maakt geen contact met de huid. En dat allemaal bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat de clitoris op een heel ander level gestimuleerd wordt met de satisfyer pro. Er zit een zacht mondje aan de satisfyer pro en deze omhult de clitoris. Tijdens de stimulatie zuigt dit mondje de clitoris zachtjes naar binnen. Het kapje is prettig en zacht en het heeft een comfortabele maar stevige grip. Omdat er 11 standen op de satisfyer zitten heeft het voor elke vrouw wat wils. De standen kan je bedienen met de drukknopjes op het handvat.

Op dit moment is er een nieuw model van de satisfyer op de markt. Deze is wat minder intens en daarnaast ook wat stiller. Uit onderzoek bleek namelijk dat de eerste versie wat te intens was dus daarom is er nu voor gekozen om de tweede wat minder intense standen te geven. De eerste stand heeft een lagere en zachtere luchtdruk dan de eerste versie. Hierdoor is de stimulatie wat minder heftig en daardoor is hij geschikt voor meer vrouwen. Als deze stand te zacht is kan er altijd nog doorgeschakeld worden naar de volgende stand. Dit seksspeeltje bevindt zich alleen om de clitoris dus daarom kan het goed gebruikt worden tijdens penetratie met de partner.

4. Orale stimulator

Een orale stimulator stimuleert het gevoel van orale seks. De orale stimulators hebben een wiel met 10 overlappende siliconen tongen. Deze tongen kunnen in verschillende snelheden aangezet worden waardoor dit speeltje voor iedereen fijn is om te gebruiken. De orale stimulator is een nieuwe revolutie in seksspeeltjes. Met drie verschillende standen verandert het speeltje in een unieke ervaring welke erg dicht in de buurt komt van beffen. De stimulator heeft ook een reverse-functie. Het wiel kan hiermee in een tegenovergestelde richting draaien waardoor het nog meer lijkt op orale seks. De stimulator is gemakkelijk schoon te maken, te bewaren en te beschermen. Hierdoor gaat het speeltje lang mee en kan het lang en vaak gebruikt worden.

Dit speeltje is speciaal gemaakt om de clitoris te stimuleren en hierdoor een intens orgasme mee te creëren. Het speeltje kan op 3 verschillende snelheden gezet worden en er zijn vier verschillende wiel structuren om uit te kiezen. De tongen zijn bevestigd aan een wieltje en dit wieltje draait rond op drie verschillende snelheden. Dit speeltje wordt bestuurd door een vinger. Het speeltje zit perfect in je hand en daardoor is het makkelijk om hem in alle posities te plaatsen die je nodig vindt.

5. The screaming O

The screaming O staat ook wel bekend als een vibrerende lipstick. Dit hebbeding past perfect in je toilettas of je handtas. Er zitten hier vier verschillende standen op die voor veel plezier kunnen zorgen terwijl niemand ziet dat je een vibrator bij je hebt!
De screaming O is waterdicht en oplaadbaar. Daarnaast is deze mini vibrator ontwikkeld om je een totaal andere ervaring te geven. Omdat het gemaakt is van superzacht materiaal is het gemakkelijk om het plezier met precisie te lokaliseren. Op de hoogste snelheid trilt dit speeltje voor 60 minuten aaneengesloten zonder dat hij tussendoor opgeladen hoeft te worden.

6. We-vibe-rave

De we-vibe-rave is een ultramodern paars speeltje wat zich volledig focust op de G-spot. Doordat dit speeltje een asymmetrische vorm heeft is het gemakkelijker om de G-spot te vinden en te stimuleren. Ook kan dit speeltje gekoppeld worden aan een app op je smartphone. Hiermee kan je alle verschillende trilstanden selecteren en kan je zelf een trilpatroon instellen. De we-vibe heeft heel zachte randen en een krachtige rumble. Hierdoor stimuleert dit je zintuigen en word je G-spot heel erg goed en fijn gestimuleerd. Doordat het speeltje mooi gebogen en vormgegeven is, is het gemakkelijk om dit speeltje vast te houden en te bedienen.

7. We-vibe-nova

Dit is een vibrator die zowel je G-spot als je clitoris stimuleert. Dat maakt dit speeltje een echt luxepaardje onder de seksspeeltjes. Je kan nog kiezen voor: apart, samen, zacht of hard. Dit zijn de dingen die je met dit seksspeeltje helemaal zelf kan uitkiezen. Ook is de clitorisstimulator zo flexibel dat deze geen seconde gemist wordt. Ook is dit speeltje helemaal waterproof. Je kunt hem dus mee onder de douche of in bad nemen. Deze vibrator wordt ook wel een duo vibrator genoemd. Dat betekent dat de stimulatie van de G-spot gecombineerd wordt met de stimulatie van de clitoris.

Actuele trends voor vrouwen

1. Minder taboe

Het aantal vrouwen wat masturbeert is in vergelijking tot mannen nog steeds vrij laag. Bij vrouwen is het ongeveer 40 tot 60% en bij mannen is het 95 tot 99%. Maar er komt een masturbatieboost aan voor de vrouwen. Vrouwen gaan zichzelf steeds meer bevredigen en vrouwen praten er ook steeds meer over. Het taboe op vrouwen die masturberen verdwijnt. Er is namelijk niks mis met het oppoetsen van de knop zo nu en dan.

2. Meer speeltjes

Masturberen kan natuurlijk prima gewoon met je vingers. Maar seksspeeltjes worden nu steeds populairder en steeds meer vrouwen gaan deze gebruiken. Ook voelen vrouwen zich steeds meer op hun gemak bij het gebruik van seksspeeltjes. De technologie is namelijk steeds meer gericht op vrouwelijke bevrediging. Ongeveer 18% van de vrouwen komt klaar van penetratie. Maar door het gebruik van spelletjes kan je de kans op klaarkomen verhogen.

3. Digital love

Digitale seks is ook een trend die steeds meer ontwikkeld wordt. Hiermee kunnen mensen genieten van seks zonder dat er intimiteit bij komt kijken. Dit is iets wat steeds vaker gebeurd en in populariteit toeneemt. Dit komt voornamelijk door de opkomst van VR-brillen en seksrobots.

4. Cannabidol

Cannabidol is een stofje wat van nature in cannabis voorkomt. Deze stof is dit jaar helemaal booming en upcoming in de sekswereld. Dit stofje wordt bijvoorbeeld gebruikt in gummyberen maar je kunt ook denken aan koffie tussen je schaamlippen. Er zijn heel veel producten op de markt die voor de bloedstroom in geslachtsdelen zorgen. En hiermee is de kans op een orgasme ook hoger. Ook kan dit stofje helpen voor vrouwen die last hebben van hun bekken of andere seksuele problemen tijdens de menupauze.

5. Mindful- en soloseks

Mindful- en soloseks wordt steeds belangrijker en steeds meer mensen zijn hiermee bezig. Ook worden hier steeds meer apps voor ontwikkeld. Dit omdat seks een leuk en schaamteloos feestje is waar iedereen van mag genieten. Ook moet dit voor iedereen toegankelijk en leuk zijn.